betalingsmogelijkheden ledenbeheer

Betalingsmogelijkheden voor de leden van je sportclub, vereniging of dansschool

Vlot betalingsverkeer is een basisvoorwaarde voor de goede werking van je organisatie. De betalingenbeheer-module van Ledenbeheer komt hier perfect aan tegemoet: wanneer een sporter zich inschrijft in je sportclub, wordt automatisch een kostennota gegenereerd die per mail naar de sporter gaat, compleet met de door jullie opgegeven betalingsgegevens (op het eigen rekeningnummer).

De module biedt bovendien verschillende betalingsmogelijkheden: online, via overschrijving/bankboeking of cash. Fluitje van een cent, kortom.

Het grootste gebruiksgemak

In het menu ‘betalingsmogelijkheden’ klik je je voorkeur aan. Kies je voor overschrijving/bankboeking? Dan maakt Ledenbeheer automatisch een mededeling aan (cijfercode gevormd door club-ID en lid-ID plus naam van de deelnemer).

Als club bepaal je zelf de betalingstermijn en verstuur je met één klik een betalingsherinnering als dat nodig zou blijken. Andere voordelen: je kan je eigen Mollie-account aan Ledenbeheer koppelen, alle data en transfers worden automatisch gesynchroniseerd én je kan het betaalscherm in de huisstijl van je organisatie uitwerken.

Gegenereerde mededeling

Ledenbeheer maakt automatisch een mededeling aan, bestaande uit een cijfercode (club ID+ lidID) + naam van de deelnemer.

Jij bepaalt de betalingstermijn

Als club bepaal je zelf het aantal dagen waarna een betaling vervalt (of je stelt een uiterste betalingsdatum in). Betaling vervallen? Dan kun je met 1 klik een betalingsherinnering versturen.
betalingsherinneringen sportclub

Waarmee kunnen we je helpen?