digitale beurtenkaart sport

Beurtenkaarten leden

Beurtenkaarten zijn handig, omdat ze sporters en clubleden die niet elke sessie kunnen bijwonen, enige flexibiliteit geven. Maar het systeem moet natuurlijk wel overzichtelijk blijven. Daarom laat Ledenbeheer je – via een betalende aanvulling op het standaardpakket – toe om sporters een online prikkaart aan te bieden.

Voor elke les die ze daarmee volgen, gaat er automatisch een vast bedrag af van de kaart. De geldigheid van en de tarieven op de beurtenkaart kies je als club helemaal zelf, net als de cursussen die ervoor in aanmerking komen. De prikkaart kan bovendien perfect als gezinskaart worden ingezet.

Extra voordelen prikkaarten

Een (online) beurtenkaart geeft je als club of vereniging nog verschillende andere voordelen. Zo wordt het gemakkelijker om aanwezigheden bij te houden (aangezien die automatisch worden geregistreerd) en kan je dankzij het reservatiesysteem sportlessen met een beperkte capaciteit toch heel gemakkelijk organiseren (exact aantal plaatsen bepalen, annuleringsmogelijkheden instellen, start van de reserveringsmogelijkheid vastleggen …).

Gezinskaarten

Beurtenkaarten zijn gekoppeld aan de hoofdaccount van het gezin, zo kan het volledige gezin gebruik maken van dezelfde beurtenkaart.

Beurtenkaart geldigheid

Hoelang de beurten geldig zijn, vanaf wanneer je deze kan kopen, het tarief en op welke cursus deze van toepassing is, kies je als club helemaal zelf.
voordelen prikkaarten

Waarmee kunnen we je helpen?