Inschrijven voor koppeldans: gemakkelijker dan ooit | Ledenbeheer.be

Inschrijven voor koppeldans met onze uniek koppelsysteem

Koppeldans doe je logischerwijs als koppel. Maar hoe verloopt zo’n inschrijving praktisch? Ledenbeheer heeft als enige platform in Europa een (Nederlandstalig) online inschrijvingssysteem voor dansscholen die koppeldans, latin of standaarddans aanbieden.

Wil je je inschrijven met een gezinslid of partner (via uitnodiging)? Geen probleem! Maar misschien nog interessanter is dat ook solodansers die nog een partner zoeken zich kunnen inschrijven – zij worden vervolgens via onze unieke koppelmodule gekoppeld aan een partner.

Verschillende mogelijkheden

Wil je je voor koppeldans inschrijven met een gezinslid? Dan schrijf je jezelf in, selecteer je het gezinslid in kwestie en reken je in één beweging voor beiden af. Inschrijven met een vriend(in)? Nadat je jezelf hebt ingeschreven, nodig je de partner uit en ontvangen jullie – na aanvaarding van de uitnodiging – elk een kostennota.

Wie zich inschrijf als solodanser komt op een lijst terecht, waarna de dansschool koppels kan vormen – mogelijk op basis van de bio’s van de dansers. Nadat beide (mogelijke) partners de uitnodiging hebben aanvaard, krijgen ze individueel een kostennota. Wie als dansschool liever niet met solodansers werkt, kan dit gemakkelijk aangeven.

Inschrijven voor koppeldans: gemakkelijker dan ooit | Ledenbeheer.be

Waarmee kunnen we je helpen?