formulier

Inschrijvingsformulier voor sportlessen

Ledenbeheer maakt het je leden mogelijk zich in te schrijven voor hun favoriete sportles via een inschrijvingsformulier dat je als club zelf aan- en opmaakt.

Je past het bovendien heel gemakkelijk aan het type cursus aan, én leden kunnen er extra materiaal (foto’s, bijlagen, attesten …) aan toevoegen.

Gegroepeerde informatie en andere voordelen

Alle nuttige informatie (inschrijvingen, extra diensten, opmerkingen …) staan in overzichtelijke tabbladen gegroepeerd en je kan heel gemakkelijk het profiel van een lid aanklikken om ook daar meer informatie te verkrijgen – bijvoorbeeld de geboortedatum, of de groepen waartoe ze behoren.

Leden kunnen die info bovendien zelf aanpassen via hun persoonlijke login. Nog een voordeel: je kan als club een minimum- en/of maximumleeftijd per cursus instellen, of aangeven dat een inschrijving altijd eerst goedgekeurd moet worden.

Verjaardagen bijhouden

Versterk je interactie met je leden, op het dashboard zie je wie deze week jarig is.

Steeds up-to-date

Met hun persoonlijke login kunnen leden zelf hun foutieve informatie aanpassen.
profielen ledenbeheer
ledenlijst

Altijd correcte ledenlijsten

Geregistreerde leden komen automatisch in de juiste ledenlijst terecht. Dat geeft je als club veel voordelen: je kan aanwezigheden opnemen per cursus, gerichte communicatie versturen, beter overzicht krijgen van het aantal inschrijvingen en een automatische wachtlijst per cursus genereren. Allemaal elementen die de werking van de club ten goede komen.

De via Ledenbeheer gegenereerde inschrijvingsformulieren zijn bovendien GDPR-proof – de privacy en data van je leden zijn met andere woorden honderd procent beschermd.

Waarmee kunnen we je helpen?