online betalingen sportclub

Online betalingen naar je sportclub

Ledenbeheer stroomlijnt je online betalingsverkeer. Zo kan je gemakkelijk en snel betalingen ontvangen via Bancontact, dat vandaag door meer dan 80 procent van de Belgische webshops wordt gebruikt.

Je betaalt bovendien alleen voor de geslaagde transacties – geen verborgen kosten bij Ledenbeheer. Ook direct banking (KBC, Belfius, ING, Ideal) en SEPA-overschrijving is perfect mogelijk.

Alleen maar voordelen

De integratie van online betalingen biedt alleen maar voordelen. Zowel voor de club (tijdbesparing, minder opvolging, meer boekhoudkundig overzicht, minder annuleringen) als voor de leden (veilige betalingen, automatische betalingsbevestiging en generatie mutualiteitsformulieren, realtime updates van vrije cursusplaatsen).

Voorkom annulaties

Na het registreren komen je leden automatisch op een beveiligde betaalpagina terecht. Ze ontvangen tevens een e-mail met een betalingslink zodat ze de betaling ook later kunnen uitvoeren.

Reduceer je opvolgingswerk

Sporters "vergeten" soms te betalen. Is hun betalingsperiode verstreken? Dan hoef je enkel betalingsherinneringen te versturen, het systeem houdt bij wanneer deze is verstuurd. De betalingsherinnering is voorzien van een link naar hun kostennota met de bijhorende betalingslink.
Online betalingen naar je sportclub
mollie-740x393

Eigen Mollie-account

Dankzij onze integratie met Mollie kunnen je leden hun kosten online betalen, waarna Ledenbeheer de betaalstatus van kostennota’s automatisch bijwerkt.

Als club betaal je een applicatiekost aan Ledenbeheer en een transactiekost aan Mollie. Maar voor die kost krijg je heel wat extra tijd en ruimte in de plaats!

Waarmee kunnen we je helpen?