Sportadvies leden

Sportadvies op maat voor je leden en klassen

Als docent wil je je klassen en/of individuele leden het best mogelijke sportadvies geven. Maar dat is niet altijd evident.

Speciaal daarom ontwikkelde Ledenbeheer een sportadvies-tool, die het je als docent gemakkelijker maakt – op basis van werkhouding en niveau – de juiste cursussen te selecteren voor het volgende sportjaar.
De leden of klassen in kwestie krijgen vervolgens een mail met de melding van de cursussen waarvoor ze zich kunnen inschrijven.

Sportadvies in drie stappen

Dankzij deze tool kan je als docent sportadvies uitwerken én geven in drie concrete stappen:

• Beheren: Hierbinnen selecteer je wie het volgende jaar naar een hoger niveau mag overschakelen.
• Voorbereiden: Je licht de geselecteerde cursussen toe én je krijgt zicht op wie het volgende jaar concreet in welke cursus zal zitten.
• Versturen: In naam van het clubbestuur stuur je als clubbeheerder de adviezen naar de leden, vergezeld van een persoonlijke boodschap.

Elk uitgezonden advies kan bovendien gemakkelijk worden opgevolgd.

Sportadvies in drie stappen
Sportadvies sporters versturen

Cursussen met en zonder ervaring adviseren

Heb je leden die niet de ervaring hebben om bepaalde cursussen te starten? Dan kan je ervoor kiezen op de inschrijvingspagina alleen die cursussen weer te geven waarvoor geen ervaring is vereist.

De andere cursussen maak je op die manier alleen toegankelijk voor leden die het advies hebben gekregen om de cursus te volgen.

Advies beheren

Geef trainers de rechten binnen Ledenbeheer om adviezen te geven aan sporters. Het bestuurt kan dit advies nakijken en versturen.

Makkelijk op te volgen

Elk verzonden advies kun je makkelijk opvolgen via het menu uitnodigingen.

Waarmee kunnen we je helpen?