uitlogo

Integratie met UiTPAS en UiTdatabank

UiTPAS en UiTdatabank geven cultuur en vrijetijdsbeleving een heuse boost. Met UiTPAS sparen vandaag ruim 100.000 pashouders punten bij 600 vrijetijdsorganisaties en ruilen die om voor tal van voordelen. UiTdatabank levert informatie aan meer dan 1000 agenda’s, waaronder UiTinvlaanderen, websites van steden en gemeenten, thema-agenda’s, gedrukte bladen en mobiele apps. Ledenbeheer is het eerste en enige softwareplatform op de markt dat een volautomatische integratie met zowel de UiTPAS als de UiTdatabank heeft.

Integratie met UiTPAS

De succesvolle integratie van voordeelkaart UiTPAS betekent dat je klanten voortaan rechtstreeks via ons platform hun code kunnen ingeven bij het afrekenen van hun cursussen of activiteiten. Voordelig voor hen, omdat ze zo automatisch het voordeeltarief krijgen waar ze recht op hebben. Maar ook voor jou en je organisatie, omdat je er heel wat tijd mee uitspaart én de deelname van de klanten meteen en automatisch wordt geregistreerd.

UiTPAS_UiTPAS_groen
uitdatabank_rood

Integratie met UITdatabank

Ledenbeheer slaagde daarnaast in een succesvolle integratie met de UiTdatabank, waarin jaarlijks 28.000 organisatoren hun activiteiten en agenda’s promoten en daarmee meer dan drie miljoen mensen bereiken. Als gevolg hiervan worden de cursussen en activiteiten die je in Ledenbeheer aanmaakt automatisch opgeladen in de UiTdatabank en bijgevolg in meer dan 1000 agenda’s van steden, gemeenten, gedrukte bladen, apps … opgenomen. Ook hier vormt tijd- en efficiëntiewinst de grootste troef.

Waarmee kunnen we je helpen?