video’s delen sportclub

Video’s delen binnen je sportclub

Mooie beelden van een dansles, sporttraining of andere activiteit binnen je club of vereniging? Via Ledenbeheer deel je die heel gemakkelijk met ingeschreven leden. Het enige wat je moet, is de Youtube- of Vimeo-link in Ledenbeheer toevoegen en aanduiden voor welke leden/groepen de video zichtbaar is.

Die leden of groepen zullen hiervan een melding ontvangen. Op die manier bind je de leden ook beter aan de club, omdat Facebook-groepjes worden vermeden.

Stel zelf je kijkerspubliek samen

Je beslist zelf hoeveel leden de video kunnen bekijken: de leden van één bepaalde cursus of activiteit? Meerdere groepen? Alleen de docenten? Iedereen die bij de club is ingeschreven? Jij bakent binnen de videozone helemaal zelf je publiek af. Wat trouwens ook kan, is trainingsvideo’s verkopen aan leden. Kortom, heel wat mogelijkheden!

Maak komaf met Facebook groepjes

Cursusverantwoordelijken delen nu hun trainingsvideo's via Ledenbeheer. De leerlingen kunnen inloggen en zo de video's afspelen.

Online lessen verkopen?

Maak een cursus of extra activiteit aan en koppel de video. Van zodra je studenten betaald hebben krijgen ze de video te zien.
video's-delen

Waarmee kunnen we je helpen?