dashboard

Beheer alle gegevens van thuis uit

Alle gebruikers van Ledenbeheer kunnen hun gegevens zelf beheren en aanpassen, maar het gaat verder dan dat!

Ze kunnen een plaats reserveren met een beurtenkaart, zien een overzicht van hun onkostennota's, kunnen hun persoonlijke sportkalender bekijken of de mutualiteitsattesten afdrukken. Bovendien kan iedereen de communicatie die ze per e-mail hebben ontvangen, nogmaals nalezen in hun ledenbeheer account.

Elk lid zijn eigen profiel

Ben je verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Pas het aan op je ledenbeheer account, de wijzigingen worden automatisch doorgeduwd naar de clubs waarbij je bent aangesloten.

Extra e-mailadressen

Gescheiden ouders maar toch iedereen op de hoogte houden? Voeg extra e-mailadressen toe, dan ontvangen ook zij de communicatie binnen Ledenbeheer.

Verzamelde gegevens per club

Op je profielpagina kun je zien welke informatie een club over je verzamelt. Je kunt deze ter plaatse aanpassen of vragen of ze je gegevens willen verwijderen.
profiel
persoonlijke sportkalender

Persoonlijke sportkalender

Naschoolse activiteiten zijn steeds een hele klus om te organiseren voor gezinnen, de kalender van Ledenbeheer helpt hen bij het vele puzzelwerk. Onze overzichtelijke kalender bied een overzicht van de sportclubs waarbij het gezin is aangesloten (via ledenbeheer), zo kunnen ze zien wie in welke club en op welk tijdstip aanwezig moet zijn. Indien een sportclub een les aflast dan is dat ook zichtbaar op de kalender (en krijg je hiervan een melding per mail).

Synchroniseer de clubagenda met je eigen agenda

Je kan de clubagenda synchroniseren met je eigen agenda, zo heb je de agenda altijd bij de hand.

Waarmee kunnen we je helpen?