dienst-optioneel

Verzekering en lidgeld

Naast gelden voor je cursussen of activiteiten heb je ook de mogeijkheid om extra kosten (al dan niet verplicht) aan te rekenen aan je klanten. Kosten zoals verzekering, lidgelden, opvang bij kampen of andere extra diensten die je wil aanrekenen.

Hoe werkt het?

Voorbeeld 1: Verplicht lidgeld

Ik schrijf mijn dochter in voor een cursus. Het is haar eerste inschrijving, Ledenbeheer ziet dit en gaat automatisch de kost van het lidgeld aanrekenen. Bij mijn tweede inschrijving binnen dezelfde periode zal dit niet meer aangerekend worden gezien mijn dochter reeds lidgeld heeft betaald bij de sportclub.

Voorbeeld 2: optionele verzekering
Ik schrijf mijn dochter in voor een cursus. Het is haar eerste inschrijving, Ledenbeheer ziet dit en gaat automatisch de kost voorstellen, ik kan nu selecteren dat ik een extra verzekering wil afsluiten voor mijn dochter.

Verplicht of optioneel?

Dit kan nuttig zijn om lidgeld of een verzekeringskost aan te rekenen die verplicht is in je club. Maar je kan het ook als optionele kost instellen.

Werklijsten

In de gebruikerslijsten hebben ook een kolom “ok” voorzien, zo kun je bvb zelf aanduiden welke leden je reeds hebt verzekerd en welke niet.
gebruikerslijst

Waarmee kunnen we je helpen?