dienst-optioneel

Verzekering en lidgeld

Naast gelden voor je cursussen of activiteiten heb je ook de mogeijkheid om extra kosten (al dan niet verplicht) aan te rekenen aan je klanten. Kosten zoals verzekering, lidgelden, opvang bij kampen of andere extra diensten die je wil aanrekenen.

Hoe werkt het?

Voorbeeld 1: Verplicht lidgeld

Ik schrijf mijn dochter in voor een cursus. Het is haar eerste inschrijving, Ledenbeheer ziet dit en gaat automatisch de kost van het lidgeld aanrekenen. Bij mijn tweede inschrijving binnen dezelfde periode zal dit niet meer aangerekend worden gezien mijn dochter reeds lidgeld heeft betaald bij de sportclub.

Voorbeeld 2: optionele verzekering
Ik schrijf mijn dochter in voor een cursus. Het is haar eerste inschrijving, Ledenbeheer ziet dit en gaat automatisch de kost voorstellen, ik kan nu selecteren dat ik een extra verzekering wil afsluiten voor mijn dochter.

Verlengen met 1 klik

Werk je met jaarlijks terugkomende lidgelden? Met Ledenbeheer hernieuw je deze extra dienst voor alle leden in één klik.

Werklijsten

In de gebruikerslijsten hebben ook een kolom “ok” voorzien, zo kun je bvb zelf aanduiden welke leden je reeds hebt verzekerd en welke niet.
gebruikerslijst

Integratie Danssport Vlaanderen

danssportvlaanderen en ledenbeheer

Ledenbeheer is een erkend partner van Danssport Vlaanderen.

Ledenbeheer werkt aan een integratie met het platform van Danssport Vlaanderen, zo kunnen leden automatisch doorvloeien van de clubs naar de federatie om te verzekeren. Dit kan je als club heel wat tijd besparen.

Waarmee kunnen we je helpen?