webshop ledenbeheer

Webshop (extra module)

Dankzij onze snelle en gebruiksvriendelijke webshop is online verkopen kinderspel. Online verkoop van kledij, koekjes om de club te steunen of tickets voor de dansvoorstelling, alles is mogelijk.

Je krijgt een duidelijk voorraadbeheer en de mogelijkheid om online betalingen te ontvangen.

Product overzicht

Voorzie het product van een foto en omschrijf waarom dit product het kopen waard is. Duid aan welke mogelijke variaties er zijn (S, M, L, ...) en stel een prijs in per product variatie.
Publiceren en klaar, je product is klaar om te verkopen.

Korting

Voorzie elke product van een normale en kortingsprijs (indien van toepassing).

Stock

Een eenvoudig voorraadbeheer, per productvariatie kun je de stock instellen. Bij elke bestelling gaat er stock af tot er geen stock meer beschikbaar is.
webshop module ledenbeheer
bestellingen opvolgen webshop

Makkelijk op te volgen

Bestellingen opvolgen via het duidelijke opvolgmenu. Controleer of de betaling is binnengekomen en of je het product reeds hebt afgeleverd. Combineer dit met online betalingen, dan ben je zeker van je centen en kun je de bestelling sneller afwerken.

Extra module kostprijs

De webshopmodule is enkel beschikbaar voor klanten van Ledenbeheer, het is een extra module die je kunt toevoegen aan je maandelijks abonnement.

Flexibel tarief

Je betaalt enkel voor de dagen waarop de webshop geactiveerd staat (geen abonnementsduur). Handig voor die éénmalige koekjesverkoop. Deactiveer de webshop als je deze niet meer nodig hebt en betaal zo geen euro teveel.
Per dag betaal je 0,32 euro incl. 21% btw. (Maximum 10 euro per maand)
backend-financieel-overzicht

Waarmee kunnen we je helpen?