Beurtenkaarten – instellingen

Beurtenkaarten instellingen

De reservatiefuctionaliteit maakt deel uit van de extra module “beurtenkaarten”. Deze module kan je activeren via instellingen => licentie

De instellingen van de beurtenkaarten kun je aanpassen via het menu “Instellingen” onder “beurtenkaarten”

Algemene opties

Er zijn een paar algemene opties die je kunt instellen voor een beurtenkaart, maar je hebt ook instellingen per cursus.

  • Je leden kunnen in principe zelf een beurtenkaart aankopen via de inschrijvingspagina van je club. Wil je dit toelaten vink dan de eerste optie aan.
  • Mogen leden de beurtenkaart al gebruiken voor deze betaald is?
  • Vorm je beurtenkaart om naar een saldokaart, zo kunnen leden het saldo van hun kaart ook gebruiken om een cursus of activiteit mee te betalen.

 

Een beurtenkaart heeft meerdere herlaadfuncties, je kunt vooropgestelde tarieven opmaken zodat gebruikers kunnen kiezen voor welk bedrag ze de beurtenkaart opladen. Maar je kunt ook een beurtenkaart opladen als administrator voor een bedrag naar keuze. De geldigheidsperiode hiervoor is een globale instellingen en stel je hier in.

 

Notificaties bij laag saldo

Ledenbeheer kan een automatische e-mail versturen naar je leden als hun beurtenkaart onder een bepaald bedrag komt. Hier stel je het bedrag en de boodschap in.

Beurtenkaart tarieven

Je moet minimum één beurtenkaart-tarief ingesteld hebben om het aankopen en herladen van beurtenkaarten op de publieke pagina mogelijk te maken.

De prijs en waarde van een beurtenkaart-tarief kunnen verschillen, zo kan je de waarde (verkregen saldo) van een beurtenkaart lager instellen dan de kostprijs om extra kosten zoals verzekeringskosten te dekken of een hogere waarde instellen om aankoopskortingen in te stellen.

Klik op tarief toevoegen en vul dan de gegevens in.

  • De beschrijving is zichtbaar op de publieke pagina voor je gebruikers
  • Prijs van de beurtenkaart
  • Waarde van de beurtenkaart (kan afwijken van de prijs)
  • Verkoopsperiode
  • Geldigheidsperiode (hoe lang is de beurtenkaart geldig eens die gekocht is).

 

 

Nuttig artikel?