Cursusaanbod – inschrijvingen – inschrijving toevoegen

Als clubadministrator kun je ook zelf inschrijvingen toevoegen, wat handig is voor opendeurdagen, inschrijvingsmomenten of om je klanten te helpen die niet zo goed met een computer kunnen werken.

Inschrijving toevoegen als beheerder

Ga in het hoofdmenu naar “cursusaanbod => inschrijvingen”.

Druk links bovenaan op de groene knop “inschrijving toevoegen”.

Duid een bestaand lid aan of maak een nieuw lid aan (een niet lid kun je aanmaken door te klikken op “nieuwe gebruiker”.

Aan de rechterzijde zie je alle cursussen opgelijst, selecteer één of meerdere correcte cursussen en het bijhorende tarief.

Leeftijdsrestricties: Alle cursussen en activiteiten die niet in de leeftijdsgroep van je gebruiker vallen worden in rood gemarkeerd. Je kunt de gebruiker nog steeds inschrijven op deze cursussen.

Boekingsperiodes: Als administrator kun je inschrijvingen toevoegen op cursussen waarbij de periode van inschrijving nog niet is aangebroken.

Wachtlijsten: Als je iemand probeert in te schrijven voor een volzette cursus dan zal die persoon op de wachtlijst worden toegevoegd.

Cursussen op uitnodiging: In het overzicht kun je zien of de persoon die je wil inschrijven was uitnodigt (lees adviezen en gesloten tarieven) voor deze cursus. Je kunt hem of haar altijd inschrijven, de melding is ter info.

Heb je alle cursussen geselecteerd? Klik dan op volgend (links bovenaan), Ledenbeheer berekent automatisch de kortingen en toont wat de totaalkost is.

Wil de klant ter plaatse betalen dan kun je dit ook aanduiden. Je klant krijgt een betalingsbewijs per mail opgestuurd.

Als de klant niet ter plaats kan betalen laat je de status op “onbetaald” staan, de klant ontvangt een e-mail met de kostennota.

 

Video: inschrijving toevoegen als beheerder

Veelgestelde vragen

Kan ik contactpersonen inschrijven?
Neen, in dit artikel leggen we uit wat het verschil is tussen een contactpersoon en een lid: contactpersonen.

Nuttig artikel?