Huidige leden eerst laten inschrijven

Kunnen huidige leden inschrijven voor nieuwe leden?

Ja, dankzij onze gesloten tarieven kan dat! Op die manier kun je huidige leden voorrang geven op nieuwe leden. Of mensen met een uitnodiging een speciaal tarief aanbieden die andere deelnemers niet zien staan.

Gesloten tarieven staat uiterst rechts bij elke cursus onder het tabblad “tarief”.

Publieke beschikbaarheid

Selecteer uit drie opties,

  1. Publiek beschikbaar: iedereen kan dit tarief zien staan op de website.
  2. Alleen uitgenodigde leden: het tarief is alleen maar zichtbaar voor deelnemers met een uitnodiging op dat tarief.
  3. Alleen actieve en uitgenodigde leden: het tarief is alleen maar zichtbaar voor deelnemers die actief waren na de ingestelde datum en voor leden die uitgenodigd waren op dat tarief.

Tijdens het instellen van de derde optie zal gevraagd worden naar de datum, vanaf wanneer je een lid als actief beschouwd.

Als een cursus alleen bestaat uit tarieven op uitnodigingen, zal deze cursus niet zichtbaar zijn op de publieke website, maar niet als je een uitnodiging hebt gekregen voor één van deze tarieven.

Ben je niet ingelogd met je ledenbeheer account, dan zul je ook geen tarieven zien staan waarbij het tarief anders is ingesteld dan publiek beschikbaar.

Tip: maak twee tarieven, een gesloten tarief voor je huidige leden en een tarief voor nieuwe leden (publiek beschikbaar). Zo kun je vanaf het begin van het dansjaar al instellen wanneer huidige leden kunnen herinschrijven en wanneer nieuwe leden kunnen instappen.

Nuttig artikel?