Club dashboard

Het dashboard is de samenvatting van je club. Je ziet de recentste gebeurtenissen en snelkoppelingen naar de belangrijke pagina’s binnen Ledenbeheer.

Actieve leden

Het aantal actieve leden binnen je club.

Wat is een actief lid?

Iedereen die op dit ogenblik is ingeschreven voor een actieve cursus of die is ingeschreven voor een cursus of extra activiteit in de toekomst en alle gebruikers die een beurt gebruikt hebben van hun beurtenkaart in de laatste 3 maanden worden als actief lid beschouwd. Als een cursus is afgelopen zullen deze leden ook afgetrokken worden van je actieve ledenaantal.

Goed te keuren inschrijvingen

Deze snelknop verwijst onmiddellijk naar de goed te keuren inschrijvingen. Meer over “goed te keuren inschrijvingen” Klik hier.

Verjaardagen

Om de betrokkenheid met je leden te verhogen, zie je hier de verjaardagen opgelijst, gerangschikt op eerste volgende. Zo kun je een e-mail of sms versturen voor die persoon zijn verjaardag.

Recente inschrijvingen

Een overzicht van de recentste inschrijvingen: naam van de deelnemer, voor welke cursus of activiteit en datum van inschrijving.

Overzicht kostennota’s

In aantallen uitgedrukt, hoeveel kostennota’s zijn al betaald? Hoeveel uitstaande kostennota’s zijn er en hoeveel verlopen kostennota’s zijn er. Deze samenvatting helpt je als organisatie om je kostennota’s sneller op te volgen.

Aanwezigheden huidige sessies

Hier zie je steeds de lijst met aankomende lessen. Klik op één van deze cursussen om aanwezigheden op te nemen. Je komt onmiddellijk op de correcte cursus en datum uit.

Aanwezigheden voor afgelopen sessies

Hier zie je steeds de lijst met afgelopen lessen. Klik op één van deze cursussen om aanwezigheden op te nemen. Je komt onmiddellijk op de correcte cursus en datum uit.

 

Nuttig artikel?