Ledenbeheer.be en Dansdocent.nu gaan samenwerken

Ledenbeheer.be en Dansdocent.nu gaan samenwerken

Ledenbeheer.be en Dansdocent.nu gaan samenwerken. Dat betekent dat klanten van Ledenbeheer gratis lid kunnen worden van Dansdocent.nu.
Daarnaast zal een selectie van artikelen van Dansdocent.nu ook op de blog van Ledenbeheer te lezen zijn.

GRATIS LIDMAATSCHAP OP DANSDOCENT.NU

Klanten van Ledenbeheer kunnen vanaf nu gratis lid worden bij Dansdocent.nu! Ledenbeheer heeft voor hun leden abonnementen bij Dansdocent.nu ingekocht. Deze toffe deal is het gevolg van een nieuwe samenwerking tussen Ledenbeheer.be en Dansdocent.nu. Hiermee willen ondernemers Kevin Gunst (Ledenbeheer.be) en Jacqueline de Kuijper (Dansdocent.nu) elkaar de helpende hand bieden en elkaar ondersteunen in crisistijd. Een selectie van artikelen van Dansdocent.nu zal ook op de blog van Ledenbeheer te lezen zijn.

Doe jij de ledenadministratie van jouw dansschool al bij Ledenbeheer.be? En ben jij een grote club’ en betaal je jaarlijks? Dan krijg je binnenkort te horen hoe je jouw abonnement op Dansdocent.nu kunt activeren.

LEDENBEHEER.BE

Ledenadministratie: de meeste dansscholen huiveren bij het woord, omdat er tijd verloren gaat die niet kan worden geïnvesteerd in het dansen of lesgeven zelf. Ledenbeheer.be is hét antwoord op die terechte frustratie: een volledig geautomatiseerd, Nederlandstalig all-in programma waarin dansscholen hun ledenadministratie efficiënt en gemakkelijk kunnen beheren. Alles wat met het concrete (dagelijkse) besturen van een dansschool te maken heeft, wordt door onze software maximaal ondersteund.

Tips en tricks voor het beheer van je sportclub

Ledenbeheer schrijft een tweewekelijks blogbericht over het reilen en zeilen binnen een sportclub.
Wil je deze blogberichten in je mailbox? Meld je dan hieronder aan.

1 Step 1

email

Tweewekelijks een nieuw artikel in je mailbox?

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right