• 1 mei 2019
  Mailchimp integratie
  Mailchimp is een gratis programma waarmee je grafisch mooie nieuwsbrieven kunt opmaken. Ledenbeheer kan je ledenlijst automatisch synchroniseren met Mailchimp. Elk nieuw lid die aanduid dat hij jullie nieuwsbrief wil ontvangen zal in je mailchimplijst terecht komen met allerhande informatie (welke cursus/activiteit ze volgen, inschrijfdatum, naam, voornaam en e-mailadres).
 • 27 april 2019
  Sms-server
  Snel je leden verwittigen kan vanaf nu per sms! Perfect voor een afgelaste les, betalingsherinneringen of dringende mededeling. SMS berichten worden aangerekend per maand aan € 0,10 /bericht voor de eerste 100 berichten per maand, en aan € 0,05 /bericht voor alle volgende berichten.
 • 20 april 2019
  Segmenteren van contacten
  Met Ledenbeheer kun je automatische groepen maken met allerhande richtlijnen. Je kiest als club zelf welke criteria je wil gebruiken voor een groep. Zo kun je bvb groepen maken van iedereen die in een bepaalde gemeente woont en die ouder is dan 18 jaar.
 • 13 april 2019
  Terminologie
  Je kunt bepaalde termen die doorheen de Ledenbeheer applicatie gebruikt worden omzetten naar de terminologie van je club. Zo kun je bvb het menu-item "Cursussen" vertalen naar "Trainingen", en "Activiteiten" naar "Wedstrijden".
 • 31 maart 2019
  Personaliseren van e-mails
  Afgelopen maand zijn we druk in de weer geweest met het personaliseren van de e-mails, de standaard e-mails maken plaats voor e-mails in je eigen huisstijl. Eigen logo op elke e-mail Bepaal de kleur van de achtergrond, titel, tekst, ... Lettertypes en groottes Na het instellen kun je een voorbeeld bekijken van elke e-mail.
 • 21 maart 2019
  Adviesmodule (maart 2019)
  Onze adviesmodule maakt het mogelijk om klassen (en individuele leden) een advies te geven voor het volgende sportjaar. Dit advies verwijst naar de cursussen die het beste aansluiten bij hun werkhouding en niveau. Elke docent beslist voor zijn groep wie door gaat en wie niet. De leerlingen krijgen hiervan een e-mail en zien op het systeem voor welke cursussen ze kunnen inschrijven en voor welke niet.
 • 5 maart 2019
  1 gigabate gratis opslagruimte + bijlages versturen (maart 2019)
  Tijd voor een cadeautje, alle aangesloten clubs bij Ledenbeheer krijgen er gratis 1 gigabite aan opslagruimte bij. Bestanden uploaden en delen kan vanaf nu via Ledenbeheer.
 • 14 februari 2019
  Uitnodigingen versturen (februari 2019)
  We kennen het allemaal: "ja ik moet me nog inschrijven voor die cursus, zal het vanavond doen als ik thuis kom", maar 2 dagen later zijn ze nog steeds niet ingeschreven. Sinds de uitnodigingen online staan, kregen we te horen van de sportclubs dat mensen zich veel sneller inschrijven!
 • 13 februari 2019
  Gesloten tarieven (februari 2019)
  Vanaf nu kun je voor elk cursus en activiteit instellen, of het tarief voor iedereen, alleen op uitnodiging of alleen voor huidige leden toegankelijk is. Dit heeft als voordeel dat je huidige leden die dit jaar actief waren in de sportclub voorrang kunt geven op nieuwe leden.
 • 24 december 2018
  Importeren (december 2018)
  Als club kan je hierdoor je huidige ledenlijst importeren naar het Ledenbeheer systeem. Na het importeren worden de leden uitgenodigd om een wachtwoord te kiezen, daarna kunnen ze inschrijven voor hun favoriete cursus.
 • 6 december 2018
  webshopmodule (december 2018)
  Dankzij onze snelle en gebruiksvriendelijke webshop is online verkopen kinderspel. Online verkoop van kledij, koekjes om de club te steunen of tickets voor de dansvoorstelling, alles is mogelijk. Je krijgt een duidelijk voorraadbeheer en de mogelijkheid om online betalingen te ontvangen.
 • 17 november 2018
  Logboek (november 2018)
  Een overzicht van alle handelingen binnen een kostennota. Hiermee kan je opvolgen naar welk e-mailadres en op welk tijdstip de kostennota werd verzonden, tevens of de kostennota is gelezen. Maar ook: wie heeft de kostennota binnen jouw team behandeld, wanneer is de kostennota aangeduid als betaald en met welk bedrag. Is de kostennota omgeboekt? Door wie? ...
 • 19 oktober 2018
  Aanwezigheidsmatrix (oktober 2018)
  Deze week lanceerden we onze aanwezigheidsmatrix. Hierdoor kun je in 1 oogopslag zien wie afwezig is geweest voor een langere periode. Log in, ga via cursusaanbod naar aanwezigheden, selecteer een cursus uit de drop down en klik op de blauwe knop "aanwezigheidsmatrix".
 • 13 augustus 2018
  Leden omboeken (augustus 2018)
  Het gebeurt vaak dat mensen zich vergissen bij het inschrijven of dat ze achteraf van van mening veranderen. Nu kun je dit makkelijk en snel omboeken naar een nieuwe inschrijving.
 • 1 juni 2018
  Mutualiteitsattesten (juni 2018)
  Opzoeken wanneer de betaling was ontvangen, hoeveel het lid had betaald en handtekenen behoort nu tot de verleden tijd. Ledenbeheer genereert automatisch mutualiteitsattesten, die je leden zelf kunnen afdrukken en indienen bij hun mutualiteit.
 • 25 mei 2018
  Kortingsberekening (mei 2018)
  Controleer nu zelf hoe een korting wordt berekend! Dit menu vind je via "instellingen => kortingsberekening"
 • 16 mei 2018
  Kortingscodes (mei 2018)
  Stuur een kortingscode naar de leden voor hun verjaardag! Marketingtip: Plaats een kortingscode op je flyers en meet of de flyers zorgen voor meer inschrijvingen.
 • 6 mei 2018
  Lancering ledenbeheer (mei 2018)
  2 jaar denkwerk, 8 maand programmeren, 1200 kopjes koffie en 60 vergaderingen later zijn we live!

Waarmee kunnen we je helpen?