Ledenadministratie voor verenigingen

ledenbeheer-verenigingen

Met Ledenbeheer.be beschik je over het meest uitgebreide ledenadministratiepakket van België. Honderden verenigingen in België ervaren dagelijks het gemak van onze ledenadministratie software.

Ledenbeheer.be is ontwikkeld voor verenigingen. Met als enige doel bestuurders en vrijwilligers te helpen met de organisatie in de vereniging. Ledenadministratie, aanwezigheden opnemen, indeling van activiteiten, begeleiders, kampen. Alles wat bij het besturen van een vereniging komt kijken, ondersteunen we met onze software. Daardoor blijft er meer tijd over voor waar het echt om gaat: Verenigingswerk!

Wat is een ledenbeheerprogramma?

Door de ledenadministratie bij te houden met software die specifiek gericht is op dit onderwerp automatiseer je al deze processen. Dat betekent dat het enige wat je nog hoeft te doen is het invoeren van de juiste data. Het systeem doet de rest. Dat is niet alleen tijdsbesparend, maar ook kostenbesparend.

Voor leken lijkt het vaak simpel om binnen een vereniging in te staan voor de administratie. Afhankelijk van het aantal leden en de complexiteit van je prijsstructuur kan dit echter een uitdagende taak zijn. Er komt veel kijken bij het bijhouden van deze administratie, waaronder de verwerving, kortingen verrekenen, registratie en beheer van leden en contactgegevens bijhouden, de communicatie beheren, de organisatie van evenementen, segmentatie en kostennota’s beheer.

Hier een specifiek software pakket voor gebruiken bespaart een hoop tijd en moeite die ergens anders nuttiger gebruikt kan worden. Bedenk maar even wat voor een papierwinkel er eigenlijk nodig is om al deze informatie handmatig te verwerken en te gebruiken.

groep-ledenbeheer

Wat kan ledenbeheer betekenen voor mijn vereniging?

Ledenbeheer is voor ieder type vereniging geschikt! Verenigingen met 300 of 5000 leden, van Scouts- en Chirogroepen tot vrienden- en hobbyclubs. Met Ledenbeheer.be heb je dé oplossing in handen om eenvoudig de administratie en communicatie van uw vereniging te organiseren.

Je vereniging is steeds in ontwikkeling, Ledenbeheer.be ook.

Doordat Ledenbeheer.be continu wordt verbeterd en aangepast, op aanwijzing van de verenigingen die er dagelijks gebruik van maken, is Ledenbeheer continu in ontwikkeling. Benieuwd naar onze recentste ontwikkelingen? We houden maandelijks een tijdslijn bij van alles wat nieuw is binnen Ledenbeheer. Klik hier om de ontwikkelingen van Ledenbeheer te zien. Het continu ontwikkelen en inspelen op de verzoeken van clubs, maken van Ledenbeheer.be hét programma voor de dagelijkse administratie van je vereniging.

verenigingen-administratie

Bekijk onze video

Waarom houden vereningingen van Ledenbeheer?

Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image

Onze administratie, onze communicatie en zoveel meer verloopt nu op een correcte en snelle manier, maar het meest zijn we onder de indruk van de dienstverlening – support! En dat willen we benadrukken: SUPPORT OP MAXIMUM NIVEAU
Zelfs als je eerder een leek bent, krijg je met veel geduld uitleg over hoe of wat je moet doen.
En nu nog steeds gepersonaliseerde support bij het minste probleem!

Anne Peeters

“Heel tevreden over Ledenbeheer, het heeft me al heel veel tijd uitgespaard! Bedankt!”

Kim Rossie

“Dankzij de snelle service, probleemanalyse en persoonlijke ondersteuning van Ledenbeheer.be is het technische probleem van gisteren reeds opgelost! ?

Lowie Deseyne

“Super tevreden over dit programma. Bespaart ons zoveel tijd en frustraties. Vooral de online betalingen, kortingen die automatisch verrekend worden en gezinsaccounts zijn een meerwaarde!”

Femke Piette

“Dit is een kant en klaar pakket waar elke manager met plezier zijn administratie afhandelt waardoor er meer tijd overblijft om bij je klanten betrokken te zijn.”

Steve Burggraeve