Ledenadministratie voor je vereniging

ledenadministratie vereniging

Ledenadministratie is voor jouw vereniging een noodzakelijk kwaad: een voorwaarde voor vlotte werking, maar allerminst leuk.

Ledenbeheer komt hieraan tegemoet met een integraal uitgewerkt, uitgebreid ledenadministratiepakket dat de organisatie van je vereniging een stuk vlotter én overzichtelijker maakt. Zodat je je weer meer met de essentie kunt bezighouden.

Hoe werkt Ledenbeheer?

Processen automatiseren, zodat jij tijd wint: daar komt de software van Ledenbeheer in essentie op neer. Het enige wat je moet doen is de juiste data invoeren – kortingen, contactgegevens, registratie van nieuwe leden, kostennota’s – waarna het systeem het van u overneemt.

Dat geeft jou minder kopzorgen rond de ledenadministratie van je vereniging en meer ruimte voor wat echt telt: de vereniging zélf.

ledenadministratie vereniging
ledenadministratie vereniging

Ledenadministratie voor élke vereniging

De aard en omvang van uw vereniging doet er niet toe: het ledenadministratiepakket van Ledenbeheer helpt je hoe dan ook vooruit. Heb je 300 of 5000 leden? Beheer je een scouts- of Chirogroep, wandel-, hobby- of vriendenclub? Wij maken de administratie gegarandeerd een stuk gemakkelijker!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Ledenbeheer.be!

Waarom houden verenigingen van Ledenbeheer?

Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image

Ledenbeheer.be blijft verrassen met de snelheid waarmee het zijn platform verder uitbreidt en met de hoge kwaliteit van communicatie! Als nieuwe klant staan we te popelen om er weer in te vliegen (slaap Covid slaap).

Luc Deraedt

Ledenbeheer is een super handig systeem voor het beheren van lessenreeksen en de daarbij horende inschrijvingen. Vragen en opmerkingen worden zeer snel opgevolgd.

David Boone

Het is een plezier om met Ledenbeheer samen te werken!

Federik Van Herrewege

Onze administratie, onze communicatie en zoveel meer verloopt nu op een correcte en snelle manier, maar het meest zijn we onder de indruk van de dienstverlening – support! En dat willen we benadrukken: SUPPORT OP MAXIMUM NIVEAU
Zelfs als je eerder een leek bent, krijg je met veel geduld uitleg over hoe of wat je moet doen.
En nu nog steeds gepersonaliseerde support bij het minste probleem!

Anne Peeters

Waarmee kunnen we je helpen?