Alle ledengegevens verzameld op één plaats

Online CRM software voor verenigingen

Herken je dit? Een tool voor de boekhouding, een spreadsheet voor je ledenadministratie, een Google form om een enquête te maken, e-mailsoftware voor alle communicatie en vlaggetjes aan je mailbox om herinneringen op te volgen, … En dan begint de hele cirkel opnieuw wanneer een lid vraagt om zijn gegevens aan te passen. Werk jij ook met tal van verschillende programma’s om je hele administratie rond te krijgen? Breng structuur in je ledendata, verzamel alles centraal op 1 plaats en automatiseer zo alle verschillende tijdrovende marketingprocessen.

De juiste CRM-software kan heel jouw marketing-, sales- en ledenserviceproces ondersteunen en versnellen. Verzamel zowel ledengegevens, als hun communicatie- en aankoopgeschiedenis in het Ledenbeheer softwarepakket. Al deze data zijn een bron van informatie voor je vereniging waarmee je slim aan de slag kunt gaan om je activiteiten nog beter en persoonlijker aan de man te brengen. Bovendien genereer je heel wat nieuwe inzichten wanneer je alle tools met elkaar verbindt en creëer je extra ‘verkoopkansen’.

Geen vervuilde data en automatisch up to date

Hou je administratie automatisch op orde en beschik steeds over de meest recente data door je leden zelf hun gegevens te laten invullen en aanpassen. Via het ledendashboard kan elk lid inloggen en zijn eigen profiel zien en bewerken. Wanneer leden opnieuw inschrijven worden ze gevraagd hun gegevens weer te bevestigen. Handig toch! Zo hoef jij er geen extra opvolging aan te geven.

Segmenteer je leden

In Ledenbeheer kun je per cursus of activiteit heel eenvoudig de actieve ledenlijst raadplegen. Maar je kan ook in de hele ledendatabase filteren en groepen aanmaken om zo leden met gemeenschappelijke kenmerken te verzamelen. Zo kun je doelgericht communiceren en je boodschap aanpassen op basis van het gekozen segment.

Tip: Wist je dat Ledenbeheer een integratie heeft met de e-mailtool Mailchimp? En dat de Ledenbeheer cursusnamen als ‘tag’ meegestuurd worden naar je Mailchimp-database zodat je ook hier gericht kunt segmenteren op basis van inschrijving.

Mobiele toegang

Even snel een notitie maken als je in de les staat of gegevens aanpassen onderweg? Dat kan! Ledenbeheer.be werkt perfect op alle mobiele apparaten en dus kun je overal online verbonden blijven met je CRM-systeem.

crm verenigingen segmenteren

Wacht, er is meer!

Met het BASIS-pakket heb je ook:

Koppeldans registraties

Ticketverkoop

online betalen

Online betalen

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu