Jouw hele communicatie in één tool

Communicatie

Voel de rust van georganiseerde informatie van je leden op één plek. Vereenvoudig je administratie en communicatie, en ervaar hoe je meer tijd vrijmaakt voor hetgeen dat echt belangrijk is: sporten en samenkomen!

Whatsapp, Messenger, E-mails, SMS, … Weet jij nog waar je dat laatste bericht gelezen had? Stroomlijn de communicatie van je club en centraliseer voortaan alle boodschappen in één kanaal. Maak informatie zichtbaar voor leden, automatiseer mails, verzamel feedback en organiseer je nieuwsbrieven. Dankzij de communicatietools van Ledenbeheer bereik je je leden sneller en eenvoudiger. Da’s pas scoren!

Jij geeft de voorzet en Ledenbeheer maakt het af. Bepaal zelf wie welke boodschap krijgt en volg automatisch op wie ze gelezen heeft. Personaliseer e-mails en nieuwsbrieven, deel video’s met groepen, … en bovenal: bespaar tijd.

Communiceer als een kampioen: beter en sneller

Als organisatie wil je graag professioneel overkomen bij je leden en doelpubliek. Hoe je communiceert, zowel intern als extern, bepaalt mee het imago van jouw sportclub, vereniging of federatie. Dankzij Ledenbeheer verhoog je de kwaliteit van je communicatiestrategie. Met onze tools vereenvoudig je niet alleen de administratie en registratie, maar je optimaliseert ook communicatieprocessen en kan zo meer aandacht besteden aan de boodschap zelf.

Stem de modules helemaal af op je huisstijl en personaliseer onze templates met je eigen logo, font en kleurgebruik. Een bonuspunt voor de herkenbaarheid van je club!

Wat je zoal kan met Ledenbeheer:

  • Het cursussen- en/of activiteitenoverzicht helemaal integreren in je website
  • Je aanbod automatisch promoten via de UiTdatabank
  • E-mails versturen naar één, meerdere of alle leden en groepen
  • Online nieuwsbrieven versturen dankzij de Mailchimp-integratie
  • SMS’en versturen als het dringend is (extra module)
  • Video’s delen
  • Webshop opmaken en producten beheren (extra module)
  • Automatische bevestigingsmails versturen
communicatie mailen en sms

Als een vis in het water

Voel je als een vis in het water met ons geavanceerde Ledenbeheersysteem. Probeer het vandaag nog!

Probeer het nu Boek een demo