Danspartner gezocht?

Koppeldans

Samen inschrijven?

Leden kunnen zich inschrijven samen met een gezinslid of met een partner (via uitnodiging). Beide dansers krijgen hierna elk apart een kostennota toegestuurd. In het systeem kun je eenvoudig opvolgen wie met wie een duo vormt.

Inschrijven voor een cursus koppeldans, samen met een partner, kan bij Ledenbeheer heel eenvoudig dankzij ons uniek koppelsysteem. Als enige Nederlandstalige platform in Europa kun je leden aan elkaar verbinden, wat erg handig is voor als je bijvoorbeeld koppeldans, latin of standaarddans aanbiedt.

koppeldans inschrijfmodule

Danspartner gezocht?

Dansscholen die koppeldans organiseren, staan regelmatig voor het probleem dat veel individuele dansers op zoek zijn naar een partner.

Wat als er hier een oplossing voor bestond?

Met Ledenbeheer creëer je een pool van beschikbare danspartners binnen de dansschool. Moedig dansers aan om zich aan te melden als potentiële danspartners, zodat solo dansers gemakkelijk aan een partner kunnen worden gekoppeld.

Wie zich inschrijft als solodanser komt op een lijst terecht. Als dansschool kan je dan de koppels vormen, bijvoorbeeld op basis van de bio’s van de dansers. Nadat beide (mogelijke) partners de uitnodiging hebben aanvaard, krijgen ze ook individueel een kostennota.

Werk je liever niet met het systeem van solodansers, dan kan je dit gemakkelijk aangeven.

Wacht, er is meer!

Met het BASIS-pakket heb je ook:

Voorrangsregels

Automatische kortingen

online betalen

Direct online betalen

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu