vereenvoudig het inschrijven

Sportadvies op maat

“Kan mijn zoon/dochter volgend seizoen overgaan naar de volgende groep?” “In welke groep schrijf ik me best in?” Ledenbeheer ontwikkelde een adviesmodule waarmee je kan anticiperen op deze vragen.

Als docent wil je je groepen en/of individuele leden het best mogelijke sportadvies geven. In onze Ledenbeheer software kun je als cursusverantwoordelijke per lid de juiste cursussen selecteren voor het volgende sportjaar. De leden of groepen in kwestie krijgen vervolgens een mail met de melding van de cursussen waarvoor ze zich kunnen inschrijven.

sportadvies op maat

Advies verlenen op basis van niveau

Dankzij deze tool kan je als docent sportadvies uitwerken én geven, zelfs op basis van niveau. Hoe dat werkt? Je kan aan elk lid een niveau toekennen. Hetzelfde geldt voor activiteiten. Nadien kunnen alleen leden met een bepaald niveau inschrijven voor de activiteit waaraan datzelfde niveau is gekoppeld.

Maak activiteiten exclusief voor inschrijvingen via sportadvies

Heb je leden die nog niet de juiste ervaring hebben om bepaalde activiteiten te starten? Dan kan je ervoor kiezen op de inschrijvingspagina alleen die activiteiten weer te geven waarvoor geen ervaring is vereist. De andere activiteiten blijven ‘verborgen’, en maak je zo alleen toegankelijk voor leden die het sportadvies hebben gekregen.

sportadvies niveaus

Veel gestelde vragen

Hoe kunnen verantwoordelijken adviezen toekennen?

Je kan aan een trainer de rechten binnen Ledenbeheer toewijzen om adviezen te geven aan sporters. Het bestuur kan dit advies nakijken en versturen. Zo kun je als club mee de juiste communicatie voeren.

Geef de verantwoordelijke de nodige rechten via instellingen > rechtenbeheer.

Kunnen adviezen opgevolgd worden?

Ja, elk verzonden advies kun je makkelijk opvolgen via het menu-uitnodigingen.

Wacht, er is meer!

Met het PLUS-pakket heb je ook:

Enquêtes afnemen Ledenbeheer

Enquêtes en formulieren

verzekeringen en lidgelden

Verzekeringen en lidgelden

Ledenbeheer communicatie

Mailen vanuit eigen e-mailadres

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu