Geen papieren kaarten meer

Online beurtenkaarten

Wil jij naast abonnementen ook online beurtenkaarten aanbieden? Goed idee! Voor sommige cursussen of extra activiteiten kan dat erg handig zijn. Sporters of clubleden willen zich misschien niet meteen inschrijven voor een heel seizoen of hebben liever wat flexibiliteit in hun agenda. Een papieren kaartje stempelen aan de ingang is een optie. Maar dankzij Ledenbeheer - via een betalende aanvulling op het standaardpakket - wordt je administratie een pak eenvoudiger en overzichtelijk, ook voor je leden. Zij kunnen aan hun kant volgen hoeveel beurten overblijven en nieuwe beurten kopen als ze op zijn.

Voor elke les die de leden met een online prikkaart volgen, gaat automatisch een vast bedrag af van hun beurtenkaart. Hoelang een beurtenkaart geldig blijft en het tarief bepaal je als club helemaal zelf, net als de cursussen die ervoor in aanmerking komen. De prikkaart kan bovendien perfect gedeeld worden binnen het gezin.

Wat zijn de voordelen van prikkaarten?

Een online beurtenkaart geeft je als club of vereniging nog extra voordelen. Aanwezigheden bijhouden wordt een pak gemakkelijker: ze worden automatisch geregistreerd. Dankzij het reservatiesysteem kan je sportlessen met een beperkte capaciteit toch heel gemakkelijk organiseren (bijvoorbeeld het exacte aantal plaatsen bepalen, annuleringsmogelijkheden instellen, start van de reserveringsmogelijkheid vastleggen …).

Beurtenkaart geldigheid

Hoelang de beurten geldig zijn, vanaf wanneer je ze kan kopen, het tarief en op welke cursus deze van toepassing is, kies je als club helemaal zelf.

Gezinskaarten delen

Een beurtenkaart delen met je gezin? Dat kan! Beurtenkaarten zijn gekoppeld aan het hoofdaccount. Zo kan iedereen dezelfde beurtenkaart gebruiken.

online beurtenkaarten

Betalen met het Ledenbeheer-spaarpotje

Wat als een geplande les of activiteit niet kan doorgaan? Het liefst voorzie je uiteraard vervanging of een inhaalles. Maar wat als ook dat geen optie is? Hoe kun je toch je leden tevreden houden door bijvoorbeeld een compensatie te bieden? En kun je dit regelen met het Ledenbeheerportaal, want uiteraard wil je de manuele opvolging vermijden.

Als een les of workshop wordt afgelast, is dat nooit leuk. Niet voor je leden, maar ook niet voor de club. Want om je leden tevreden te houden, ga je als organisatie op zoek naar een zo goed mogelijk alternatief. Soms kun je je leden voorstellen om een andere les in de plaats te volgen, of om het geld terug te betalen of om een waardebon te maken met korting voor volgend jaar. Maar het kan beter!

Zet het tegoed op het account van het lid

Ledenbeheer laat je toe om een saldo op het account van een lid te plaatsen. Dat kan een zelfgekozen bedrag zijn ter compensatie van de lessen. Nadien kan het betreffende lid kiezen om een nieuwe aankoop te betalen met het beschikbare tegoed.

Als organisatie heb je hiervoor wel de Beurtenkaarten module nodig.

spaarpotje

Wacht, er is meer!

Met het PRO-pakket heb je ook:

webshop Ledenbeheer

Webshop

financiele rapporten

Rapporten en statistieken

Open API Ledenbeheer

Open API

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu