Over ons

Passie voor sport en beweging: dat is wat het team achter Ledenbeheer bindt. Voeg daar doorgedreven technologische en digitale knowhow aan toe, en je weet meteen wat dit platform zo sterk en efficiënt maakt.

Kevin Gunst, oprichter van Ledenbeheer, volgde het regentaat LO en de bachelor Digital Design & Development. Aan deze opleidingen voegde hij nog het Administration Program van DbFact toe, waardoor hij zich zonder blozen expert mag noemen in de fundamenten van Ledenbeheer: beweging, administratie en software.

Dankzij zijn twintig jaar ervaring als dansdocent én zijn eigen dansschool, voelt hij bovendien perfect aan wat dansscholen, sportclubs en verenigingen nodig hebben. Binnen Ledenbeheer staat Kevin in voor de visie, marketingcampagnes en de klantenondersteuning.

Kevin Gunst

Partner in crime Nick volgde aan UGent de bachelor New Media & Communicatietechnologie – Applied Engineering & Technology, met als specialisatie Multimedia en Web Development.

Hierdoor spreekt hij als geen ander digi-taal. Via het bedrijf van zijn ouders leerde Nick van jongs af aan hoe belangrijk structuur en overzicht zijn binnen een organisatie – een inzicht dat hij zo goed en analytisch mogelijk vertaalt naar sportclubs, dansscholen en verenigingen.
Nick staat in voor de programmatie achter Ledenbeheer en is met name thuis is Php, Javascript, Html en CSS.

Nick

Ciryk, die als jonge, in IoT geïnteresseerde snaak al websites en basic smart home-installaties maakte. Die passie kon hij ten volle uitleven in de bachelor Elektronica-ICT aan VIVES, waar hij als specialisatie Web Development koos.

Ciryks interesse voor nieuwe technologieën garandeert dat de software achter Ledenbeheer altijd up-to-date is. Samen met Nick, Gertjan en Helena staat hij in voor de programmatie achter Ledenbeheer, waarbij hij zijn Php-, Javascript- en Devops-skills ten volle inzet.

Ciryk

Gertjan volgde 6 maanden stage bij Ledenbeheer en is sindskort vast in dienst als programmeur. Gertjan is gepassioneerd door frontend webdevelopment.

Gertjan is pas afgestudeerd en is dus volledig op de hoogte van de nieuwste programmatienormen. Samen met Nick, Helena en Ciryk staat hij in voor de programmatie achter Ledenbeheer, waarbij hij zijn Php-, Javascript- en frontend-skills ten volle inzet.

Gertjan

Maak kennis met Helena, een bevlogen front-end programmeur met een liefde voor dans, die recentelijk ons team heeft versterkt. Haar toewijding als gebruiker van Ledenbeheer, gecombineerd met haar passie voor dans en webdesign, creëert de ideale mix. Haar perspectieven als gebruiker zorgen voor een frisse blik en maken haar een kostbare aanwinst voor het team.

Helena

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu