Digitaliseer je ledenadministratie

Administratie

Beheer financiën zonder stress, met een helder transactieoverzicht dat je zorgen wegneemt. Laat repetitieve taken voor betalingen en opvolgingen automatiseren, zodat je meer tijd hebt om te doen waar je van houdt.

In boekhouding kan heel veel tijd kruipen. Maar goed financieel beheer is een belangrijk element voor de ‘gezondheid’ van je club of vereniging. Kies voor een digitale werking en gebruik Ledenbeheer als optimale voorbereiding voor je boekhouding. Automatische kostennota’s, dynamische rapporten, … zo helpen we jou bij de hele opvolging van inschrijvingen.

Automatisch facturen en financiële rapporten maken? Wat een luxe denk je? Met Ledenbeheer rollen de cijfers zonder moeite uit je computer. Benieuwd wat ons systeem allemaal kan?

Online ledenadministratie wordt een fluitje van een cent

Optimaliseer administratieve processen en win tijd. Dankzij ledenbeheer zorg je voor een vlotte opvolging van alle inschrijvingen. Vanaf het moment dat een lid jouw cursus in het winkelmandje laadt, tot de bevestiging van betaling. We bieden jou verschillende functionaliteiten die dit proces kunnen versnellen.

gespreid betalen opvolgen

Beheer je verenigingsfinanciën als een professional

Registreer je vandaag en breng financiële stabiliteit in je vereniging met Ledenbeheer!

Probeer het nu Boek een demo