Alle info van een lid op één plek

Ledenzone

Kloppen de gegevens van de verschillende leden van je club of vereniging? Laat je leden dit zelf checken en aanpassen in de ledenzone (bijvoorbeeld een nieuw adres of extra e-mailadres). Die nieuwe gegevens worden dan automatisch naar de club doorgeduwd.

In die ledenzone kunnen leden bovendien een plaats reserveren met een beurtenkaart, een overzicht krijgen van hun onkostennota’s, mutualiteitsattesten afdrukken … Ook alle mailings die ze al hebben ontvangen, vinden ze daar verzameld terug.

Ledenzone profiel

Alle sportkalenders van het gezin in een overzicht

Een gezinsagenda beheren, is tegenwoordig een hele klus. Soms is het voor de leden van je club moeilijk om hun cursussen te combineren met andere activiteiten of met de activiteiten van familieleden. Daarom maakte Ledenbeheer een overzichtelijke sportkalender in de ledenzone.

Leden vinden er een kalenderoverzicht van de sportclubs waarbij het gezin is aangesloten en zien in een oogopslag wie wanneer in welke club moet zijn. Je ziet ook wanneer lessen worden afgelast.

Extra e-mailadressen voor communicatie

Gescheiden ouders, maar toch iedereen op de hoogte houden? Voeg extra e-mailadressen toe, dan ontvangen ook zij de communicatie binnen Ledenbeheer.

Synchroniseer de clubagenda met je eigen agenda

Als kers op de taart: de clubagenda kan perfect gesynchroniseerd worden met de eigen agenda. Zo heb je hem altijd bij de hand.

ledenzone agenda

Wacht, er is meer!

Met het START-pakket heb je ook:

Inschrijvingsformulier

wachtlijsten

Wachtlijsten

Ledenbeheer communicatie

E-mail en SMS

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu