Automatisch en flexibel

Wachtlijsten

Activiteiten kan je een maximum bezetting meegeven. Zo kun je rekening houden met de beschikbare ruimte of aantal begeleiders in functie van je aantal leden. Is het maximum inschrijvingen bereikt, dan is je activiteit volzet. Maar even goed kunnen er (onverwacht) toch plaatsen vrijkomen. Om daar vlot op in te spelen biedt Ledenbeheer de mogelijkheid om wachtlijsten aan te leggen per cursus.

Potentiële leden kunnen dan nog wel inschrijven, maar belanden automatisch op een wachtlijst. Komt er een plaatsje vrij, dan wordt jij op de hoogte gebracht van de vrije plaats en kan je die persoon of personen op de wachtlijst meteen verwittigen.

wachtlijsten

Eenvoudig uitnodigingen versturen

Dat verwittigen doe je trouwens heel gemakkelijk: drukken op de knop ‘uitnodigen’ volstaat om een mail uit te sturen naar de gewenste persoon – die kies je als club helemaal zelf en moet dus niet per se de eerste op de wachtlijst zijn. De ontvanger krijgt in die mail de mogelijkheid meteen online te betalen of over te schrijven. Indien hij of zij niet geïnteresseerd blijkt, kan hij dat ook meteen laten weten. Zodat jij op je beurt de volgende persoon op de wachtlijst kan verwittigen. Zo is optimale capaciteit verzekerd!

wachtlijsten

Wacht, er is meer!

Met het basispakket heb je ook:

Voorrangsregels

Ledenbeheer docenten

Aanwezigheden

online betalen

Online betalingen

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu