Wie mag eerder inschrijven?

Voorrang voor leden

Leg je bestaande leden in de watten dankzij het systeem van de ‘voorrangsregels’. Niet alle events en cursussen zijn voor alle leden vanaf hetzelfde moment toegankelijk. Er zijn verschillende manieren waarop je leden kan begunstigen en hen discreet (op uitnodiging) toegang geeft en anderen niet. Je kan bijvoorbeeld huidige leden voorrang geven op nieuwe leden. Of wie eerder een bepaalde activiteit heeft meegedaan of een eerste semester heeft gevolgd, kan je opnieuw uitnodigen.

voorrang voor leden

Vlotte organisatie

Het systeem van de voorrangsregels geeft je als club verschillende organisatorische voordelen: door op uitnodiging te werken, kan je speciale tarieven aanbieden die andere deelnemers niet te zien krijgen.

Je kan werken met voorbehouden plaatsen voor deze gebruiker (en die gemakkelijk weer intrekken als de gebruiker niet reageert). Verder kan je op die manier de inschrijvingen beperken door leden te laten kiezen tussen twee cursussen.

Voorrang bij ticketverkoop

Daarnaast kun je dit ook toepassen bij een ticketverkoop. Je kan bijvoorbeeld via een voorverkoop twee (of meer) tickets aanbieden aan leden die deelnemen aan de show. En nadien zet je de verkoop publiekelijk open voor iedereen om de resterende zitplaatsen te boeken.

Alleen op uitnodiging

Op deze manier kun je huidige leden voorrang geven op nieuwe leden. Of mensen met een uitnodiging een speciaal tarief aanbieden die andere deelnemers niet zien staan.

Voorbehouden plaatsen

Je kunt een plaats reserveren voor deze gebruiker. Als deze gebruiker de uitnodiging afwijst, komt de plaats terug vrij. Als de gebruiker niet reageert op je uitnodiging dan kun je de uitnodiging intrekken zodat de plaats terug vrij komt.

inschrijven op uitnodiging

Wacht, er is meer!

Met het BASIS-pakket heb je ook:

Ledenbeheer video zone

Video Zone

gespreid betalen ledenbeheer

Gespreid betalen

automatische mutualiteitsattesten ledenbeheer

Mutualiteitsattesten

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu