Automatische controle op UiTpas gebruikers

UiTpas en UiTdatabank

Ledenbeheer is het eerste en enige softwareplatform op de markt met een volautomatische integratie met zowel de UiTPAS als de UiTdatabank. Zo kun je als club meteen je activiteiten publiceren op de website van UiTdatabank.

UiTPAS en UiTdatabank geven cultuur en vrijetijdsbeleving een heuse boost. Met UiTPAS sparen vandaag ruim 100.000 pashouders punten bij 600 vrijetijdsorganisaties en ruilen die om voor tal van voordelen. UiTdatabank levert informatie aan meer dan 1000 agenda’s, waaronder UiTinvlaanderen, websites van steden en gemeenten, thema-agenda’s, gedrukte bladen en mobiele apps.

uitpas integratie

Automatisch het voordeeltarief van UiTPAS

Klanten met een voordeelkaart van UiTPAS kunnen bij het afrekenen hun code ingeven. Ledenbeheer valideert deze code automatisch en zo krijgen ze meteen het voordeeltarief.

Maar ook voor jou en je organisatie is dit een succesvolle integratie. Je bespaart er heel wat tijd mee. De deelname van de klanten wordt meteen en automatisch geregistreerd in het UiTpas-systeem.

uitpas integratie

Zet je activiteiten op de UITdatabank

Ledenbeheer heeft een koppeling met de UiTdatabank, waarin jaarlijks 28.000 organisatoren hun activiteiten en agenda’s promoten en daarmee meer dan drie miljoen mensen bereiken. Dankzij deze module worden de activiteiten die je in Ledenbeheer aanmaakt automatisch opgeladen in de UiTdatabank en bijgevolg in meer dan 1000 agenda’s van steden, gemeenten, gedrukte bladen, apps … opgenomen. Opnieuw tijd gewonnen dus!

uitdatabank koppeling

Wacht, er is meer!

Met het BASIS-pakket heb je ook:

Automatische kortingen

Voorrangsregels

gespreid betalen ledenbeheer

Gespreid betalen

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu