Feedback in een handomdraai

Formulieren en enquêtes

Flexibel systeem

Het systeem om formulieren samen te stellen kan je als gebruiker heel gemakkelijk naar je hand zetten. Zo kan je enquêtes opmaken die alleen voor leden bedoeld zijn (die zich eerst moeten inloggen), maar er zijn ook anonieme inzendingen zonder login mogelijk. Na het invullen kun je als club of lid een automatische bevestigingsmail krijgen. Of koppel de ingevulde gegevens aan het juiste profiel in je CRM. Er zijn tal van mogelijkheden om uit te proberen.

Formulieren en enquêtes

Als club, vereniging of federatie is het belangrijk om te weten wat er leeft onder leden of wat je als club kan verbeteren. Een enquête is een handig hulpmiddel om nieuwe inzichten te verwerven. Wist je dat je zo’n enquête kunt opmaken met je Ledenbeheer licentie? Ideaal, want zo zit je mailinglijst met alle contacten meteen klaar. De resultaten van de enquête worden trouwens heel mooi weergegeven in overzichtelijke grafieken.

Bij het uitwerken van deze functionaliteit hebben we extra aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. Dankzij onze voeling met clubs vormt dit een waardig alternatief voor Google Form of een ander duur enquêteprogramma.

enquêtes

Hoe maak je een enquête aan?

Een enquête samenstellen is eenvoudig: je kan er tekst in gieten, meerkeuzemogelijkheden opstellen, dropdowns doen, adres, e-mail, telefoonnummer, datum … invullen? Het werkt allemaal heel intuïtief. Bovendien worden de formulieren automatisch aangevuld met gegevens uit de CRM van Ledenbeheer zelf, zoals naam, voornaam, e-mailadres, telefoonnummer, enzovoort.

Naast enquêtes samenstellen kan je met de nieuwe functionaliteit ook contactformulieren genereren, of een formulier maken voor proeflesreservaties.

enquetes maken leden

Wacht, er is meer!

Met het PLUS-pakket heb je ook:

sportadvies en niveau

Sportadvies

Ledenbeheer communicatie

E-mails in eigen huisstijl

Digitale beurtenkaarten

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu