Op maat van elke organisatie

Voor wie?

Als bestuurder van een sportclub, dansschool of vereniging ben je bij Ledenbeheer aan het juiste adres. We streven ernaar om je te ondersteunen bij een vlotte afhandeling van je administratie en ledenregistratie. Ons platform is ontworpen om het proces voor jou te vereenvoudigen en te versnellen.

federaties ledenverwerking

Sportclubs

Bundel alle gegevens van je leden op één locatie en vereenvoudig zo de administratie, communicatie en financiën van jouw sportclub.

Verenigingen

Centraliseer je gegevens, vereenvoudig administratie en communicatie, en voldoe aan de GDPR-richtlijnen voor jouw vereniging.

Federaties

Ledenbeheer.be verenigt federaties en sportclubs op één platform met krachtige tools voor administratie, communicatie, financiën en rapportage volgens de vereisten van Sport Vlaanderen.

software kamporganisatie

Kamporganisators

Vereenvoudig het werk voor de organisatie van kampen. Volg inschrijvingen met gemak op en genereer automatisch fiscale en mutualiteitsattesten.

software zwemscholen

Steden en gemeentes

Ledenbeheer vereenvoudigt het werk van steden en gemeenten door taken zoals inschrijvingsopvolging en betalingsverwerking te automatiseren, waardoor de administratieve last verlicht wordt.

vrijetijdsbesteding

Vrijetijdsbesteding

Of je nu muziek- of computerlessen aanbiedt, een workshop of uitstap organiseert, er komt altijd een moment voor administratie.

ticketverkoop voor theater

Musical en Theater

Een online ticketsysteem waarvoor je verder geen dure licentiekosten moet betalen?

Vlotte administratie voor iedereen!

Sportclubs, dansscholen of verenigingen, kamporganisators, … als organisatie heb je steeds heel wat administratie en formaliteiten af te handelen. Die vragen vaak tijd die niet naar de échte werking kan gaan. Dankzij de uitgebreide oplossingen van Ledenbeheer gaat binnenkort alles dubbel zo snel. Wij ondersteunen jouw club, school of federatie maximaal. Ontdek alle mogelijkheden en functionaliteiten.

Ledenbeheer voor wie

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu