Alle ledengegevens op één locatie.

Sportclubs en dansscholen

Bestuur je een sportclub waarin individuele of teamsport centraal staat? Heb je een ledenbestand van 50 of 5000 leden? Wat de samenstelling van je organisatie ook is, met onze Ledenbeheer software versterk jij je administratie en communicatie.

De bezieler van Ledenbeheer kent alle registratie- en administratieve uitdagingen van eigentijdse clubs. Lidgelden, kortingen, organiseren van evenementen, communicatie, … We bieden jou dé oplossing om alles feilloos op te volgen.

Heb je een dansschool? Ledenbeheer kan voor je studio veel betekenen. We zijn een erkend partner van Danssport Vlaanderen. Hierdoor vloeit de verzekering van jouw leden automatisch door van de club naar de federatie.

Daarnaast begrijpen we heel goed de administratieve noden van een dansschool en hebben we verschillende modules uitgewerkt om het werk voor je te verlichten. Neem contact op voor meer info.

Ledenbeheer dansscholen

Voor kleine en grote clubs

Als club of dansschool wil je het liefst je tijd besteden aan dat wat je graag doet: het lesgeven en/of sporten zelf. Vereenvoudig daarom de taken waar je anders te veel tijd aan verliest. Volg voortaan inschrijvingen en betalingen automatisch op. Laat docenten digitaal de aanwezigheidslijst beheren en verkoop online tickets voor het volgende optreden van je club. De administratie bijhouden was nog nooit zo gemakkelijk

Maak ook je communicatie sterker. Met Ledenbeheer kun je mailings maken voor individuen en groepen, sms’jes sturen bij annulatie van de les, of het adressenbestand automatisch synchroniseren met Mailchimp. Benieuwd naar al onze functionaliteiten?

software leden sportclubs
the spot gent
“Dankzij de snelle service, probleemanalyse en persoonlijke ondersteuning van Ledenbeheer.be is het technische probleem van gisteren reeds opgelost! ?✊”
Make your move
Dankjewel voor de super snelle service altijd! Echt heerlijk om te werken met een systeem dat ook effectief GEBRUIKT wordt en waar dus al oplossingen komen nog voor ik eraan denk dat ik het nodig heb. Echt super tevreden nog altijd!
Met SwimCool hebben we heel wat administratie te verwerken. Niet alleen door dat grote aantal leden, maar ook omdat we op zo’n vijftien locaties in Vlaanderen zitten en werken met heel veel verschillende groepen en lesmomenten – in totaal organiseren we vandaag zo’n 140 actieve cursussen. Naar ledenadministratie toe vormt Ledenbeheer een uitgesproken meerwaarde om dat alles correct te kunnen opvolgen.
dansschool 5678 - referentie ledenbeheer
Super tevreden over dit programma. Bespaart ons zoveel tijd en frustraties. Vooral de online betalingen, kortingen die automatisch verrekend worden en gezinsaccounts zijn een meerwaarde!

Ontspring de dans van ledenregistratie

Registreer je nu om de dans van handmatige inschrijvingen te ontlopen met ons Ledenbeheerprogramma!

Probeer het nu Boek een demo