Je leden betalen meteen via QR-code

Online betalen

Online betalingen voor je organisatie

Met je Ledenbeheer abonnement kun je leden online betalingsmogelijkheden aanbieden. Zo kan je gemakkelijk en snel betalingen ontvangen via Bancontact, dat vandaag door meer dan 80 procent van de Belgische webshops wordt gebruikt.

Je betaalt bovendien alleen voor de geslaagde transacties. Er zijn dus geen verborgen kosten bij Ledenbeheer. Ook direct banking (KBC, Belfius, ING, Ideal) en SEPA-overschrijving is perfect mogelijk.

online betalen

Bespaar werk om betalingen op te volgen

De integratie van online betalingen biedt alleen maar voordelen. Zowel voor de club (tijdsbesparing, minder opvolging, meer boekhoudkundig overzicht, minder annuleringen) als voor de leden (veilige betalingen, automatische betalingsbevestiging en generatie mutualiteitsformulieren, realtime updates van vrije cursusplaatsen).

Voorkom annulaties

Na het registreren komen je leden automatisch op een beveiligde betaalpagina terecht. Een handige manier om leden meteen te verplichten om te betalen zodat ze zeker zijn van hun plaats. Ze ontvangen ook een e-mail met een betalingslink zodat ze de betaling eventueel later, maar binnen de gestelde betalingstermijn, kunnen uitvoeren. Geen tijdige betaling, geen inschrijving: dat is logisch.

verplicht online betalen

Koppel je eigen Mollie account

Dankzij onze integratie met Mollie kunnen leden hun kosten online betalen, waarna Ledenbeheer de betaalstatus van kostennota’s automatisch bijwerkt.

Als club betaal je een transactiekost aan Ledenbeheer. Maar voor die kost krijg je heel wat extra tijd en ruimte in de plaats!

Annulatie? Automatische terugbetalingen

Annulaties en automatische terugbetalingen bieden een aanzienlijk gebruiksgemak. Ze minimaliseren administratieve rompslomp, verminderen de kans op fouten en zorgen voor tevreden klanten.

Bij elke annulatie krijg je de mogelijkheid om het bedrag (gedeeltelijk) terug te betalen.

koppel je mollieaccount aan Ledenbeheer

Wacht, er is meer!

Met het START-pakket heb je ook:

betalingsmogelijkheden

Overschrijving & cash

Ledenbeheer docenten

Aanwezigheden opnemen

Ledenbeheer communicatie

E-mail & SMS

Beheer je verenigingsfinanciën als een professional

Registreer je vandaag en breng financiële stabiliteit in je vereniging met Ledenbeheer!

Probeer het nu Boek een demo