Hoe kunnen je leden betalen?

Vlot betalingsverkeer

Vlotte betalingen worden altijd gewaardeerd en zijn een basisvoorwaarde voor de goede werking van je organisatie. Ledenbeheer zorgt ervoor dat jouw betalingsverkeer en afhandeling prima verlopen.

Wanneer een sporter zich inschrijft in je sportclub, wordt automatisch een kostennota gegenereerd die per mail naar de sporter gaat. De persoon in kwestie krijgt meteen de door jullie opgegeven betalingsgegevens (op het eigen rekeningnummer) te zien.

betalingsmethodes

Verschillende betalingsmogelijkheden

Je kan verschillende betalingsmogelijkheden instellen: online, via overschrijving/bankboeking of cash. Wat voor jou het beste past.

Kies je voor overschrijving/bankboeking? Dan maakt Ledenbeheer automatisch een mededeling aan.

Heeft jouw club een Mollie account: koppel deze aan Ledenbeheer en alle data en transfers worden automatisch gesynchroniseerd. Je kan het betaalscherm helemaal in de huisstijl van je organisatie uitwerken.

En om het opvolgen van betalingen helemaal efficiënt te maken, is het ook mogelijk om leden een gespreide betaling via automatische incasso te bieden.

Automatische betalingsherinnering

Je bepaalt zelf het aantal dagen waarna een betaling vervalt (of je stelt een uiterste betalingsdatum in). Is de betalingsperiode verstreken? Dan hoef je enkel betalingsherinneringen te versturen, het systeem houdt bij wanneer deze is verstuurd. De betalingsherinnering bevat een link naar hun kostennota met de bijhorende betalingslink.

ledenbeheer betalingsmogelijkheden

Wacht, er is meer!

Met het BASIS-pakket heb je ook:

online betalen

Online betalen

Ledenbeheer communicatie

E-mail en SMS

Ledenzone crm

Ledenzone

Beheer je verenigingsfinanciën als een professional

Registreer je vandaag en breng financiële stabiliteit in je vereniging met Ledenbeheer!

Probeer het nu Boek een demo