Verbind Ledenbeheer met tal van programma's

Integraties

Integreer in je eigen website

Integreer Ledenbeheer helemaal naadloos in je eigen website.

Door Ledenbeheer op je eigen website te plaatsen, kun je alle voordelen en functionaliteiten ervan benutten, zonder dat je klanten naar een andere website hoeven te gaan. Het naadloos integreren van Ledenbeheer in je website zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor je klanten.

Maak gebruik van onze WordPress -plugins om het cursusaanbod te tonen of blijf Ledenbeheer gebruiken als een aparte website en plaats enkel een knop of link op je eigen site. De keuze is aan jou.

integraties ledensysteem

Beschikbare integraties voor Ledenbeheer

Ledenbeheer naadloos integreren? Dat kan! Dankzij onze tools en plugins kun je onze software automatisch koppelen.

Gebruik onze Wordpress-plugin om alle cursussen, profielen en activiteiten te synchroniseren vanuit Ledenbeheer. Zo kan je makkelijk het lessenoverzicht weergeven op je eigen website in kalender of tabel view.

nieuwsbrief leden

Koppel Ledenbeheer aan je Mailchimp-account en ga aan de slag met e-mailmarketing. Dankzij de API-koppeling stroomt data van leden automatisch door naar je adressenlijst.

Danssport Vlaanderen extra kost

Ledenbeheer werkt graag met partners. Dankzij onze integratie met Danssport Vlaanderen worden leden van clubs die Ledenbeheer gebruiken in één beweging verzekerd.

Link je eigen Mollie-account aan Ledenbeheer voor online betalingen. Leden kunnen meteen afrekenen, en dus heb jij minder annulaties, minder opvolging en meer tijdwinst.

Je aanbod automatisch publiceren op de UiTdatabank of het voordeeltarief van UiTPAS aanbieden? Ook dat maken we voor jou mogelijk

Het is mogelijk om trackingcodes toe te voegen aan Ledenbeheer, zodat jij bepaalde online doelen kan opvolgen en handige data kan verzamelen.

Voeg je eigen Vimeo-video's toe aan de videozone van Ledenbeheer en deel ze hier op een optimale manier met (een beperkte groep van) je leden

Gebruik je YouTube? Voeg je YouTube-video's toe in de videozone van Ledenbeheer. Jij kiest met wie je de filmpjes deelt. Ook handig wanneer je online videolessen wil verkopen

open api Ledenbeheer

Een API-koppeling met Ledenbeheer bespaart tijd door automatisch gegevens te synchroniseren tussen verschillende programma's.

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu