Je leden beter informeren?

E-mails en SMS

Communicatie per mail en SMS

Een vlotte communicatie is erg belangrijk. Leden en ouders informeren over nieuwigheden, veranderingen of annuleringen, nieuwe activiteiten,… zo maak je van je organisatie een succes.

Ledenbeheer maakt het jou gemakkelijk. Je kan automatische en gepersonaliseerde berichten sturen naar leden, docenten, bestuur, sponsors, enzovoort.

Als organisatie heb je volledige autonomie om e-mails te sturen naar specifieke segmenten van je leden. Het is eenvoudig om de criteria te kiezen die je wilt toepassen op een bepaalde groep. Hierdoor kun je bijvoorbeeld groepen creëren van individuen die in een specifieke gemeente wonen en ouder zijn dan 18 jaar.

Bovendien kan je opvolgen wie de communicatie al of (nog) niet gelezen heeft.

mailen leden

Mailchimp integratie

Optimaliseer je communicatie en verzamel contacten in groepen. Je hebt de mogelijkheid om de handige mailing-tool Mailchimp te integreren via een API-key. Leden die aanduiden dat ze de nieuwsbrief willen ontvangen, worden via de Ledenbeheer-Mailchimp-koppeling gesynchroniseerd met je Mailchimp-lijsten. Zo kun je segmenteren op basis van zelfgekozen criteria en bijvoorbeeld ook automatisch op de activiteiten waarvoor je leden zijn ingeschreven.

nieuwsbrief leden

Maak je boodschap persoonlijk

Verzorg de inhoud van je berichten en verstuur e-mails met een persoonlijke aanspreking. Wist je al dat Ledenbeheer de naam of voornaam van het kind of de ouder automatisch kan invullen? Daarnaast kan je ook de huisstijl helemaal op je club afstemmen, een logo uploaden, lettertype en kleuren bepalen, … Helemaal zoals jij het wil. De mails kunnen bovendien vanuit je eigen e-mailadres worden verzonden.

Alle berichten op 1 plaats

Flyers, brochures of verslagen kun je zorgeloos als bijlage versturen via Ledenbeheer. Alle verzonden e-mails zijn daarna ook terug te vinden (inclusief de bijlages) via het Ledenbeheerplatform.

Snel verwittigen bij annulatie lessen

Ben je als club of organisatie genoodzaakt om de les of activiteit af te gelasten? Dan kan je dankzij deze functionaliteit makkelijk en snel je leden bereiken. Ook hier maak je het best persoonlijk en voeg eventueel wat extra uitleg bij de annulatie.

communicatie mailen en sms

Wacht, er is meer!

Met het START-pakket heb je ook:

online betalen

Online betalen

betalingsmogelijkheden

Overschrijvingen en cash

wachtlijsten

Wachtlijsten

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu