Haal alles uit online ledenwerving

Registratie

Voel de opluchting terwijl inschrijvingen voor wekelijkse activiteiten, kampen en lidmaatschappen moeiteloos verlopen. Geniet van vlotte aanmeldingen, waardoor jouw organisatie soepeler dan ooit kan draaien.

Ledenbeheer kan jouw gemeente, organisatie, federatie of dansschool helpen met ledenadministratie en inschrijvingen. Van publieke webpagina's, online formulieren op maat tot online betalingen en automatische kostennota’s. Zo maak je je organisatie klaar voor de toekomst. Minder aandacht op ledenbeheer, meer focus op de leden.

Onze software is gemakkelijk te gebruiken. Als beheerder heb je toegang tot een volledig Ledenbeheer dashboard met daarop alle gegevens die je nodig hebt om de registratie van leden succesvol op te volgen.

Ledenadministratie in het digitale tijdperk

Nood aan een tool die al jouw administratie vereenvoudigt en op één plek verzamelt? Onze ledenbeheer software automatiseert zoveel mogelijk repetitieve handelingen, waardoor jij tijd wint!

Zowel huidige leden als nieuwe leden kunnen zich eenvoudig (opnieuw) inschrijven bij jouw club. Je kan de registraties realtime opvolgen en meteen de betaling nakijken. Het lid in kwestie krijgt alle bevestigingen automatisch in de mailbox.

Als beheerder kan je uiteraard ook nog manueel ingrijpen waar nodig. Bijvoorbeeld om een kostennota aan te passen of een inschrijving zelf te voltooien. Maar we durven ervoor wedden dat je het programma na een tijdje zo gewoon bent, dat je liever de automatische weg verkiest.

Een greep uit de functionaliteiten:

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu