Hou je ledenadministratie overzichtelijk

Organisatie

Ledenbeheer.be helpt ook bij het efficiënt indelen van groepen en het plannen van activiteiten, waardoor je vereniging of club soepel blijft draaien

Of je nu een jeugdvereniging bent, een sportclub, een federatie, een dansschool of een kamporganisator, … elke ledenorganisatie stoot vroeg of laat op een aantal uitdagingen. Je ledenadministratie op orde houden, docenten inplannen, inschrijvingen en kostennota’s beheren, het zijn allemaal taken waarvoor de oplossing vaak in de digitale hoek te vinden is.

Automatiseer organisatorische taken zoals mutualiteitsattesten, aanwezigheden aanduiden, enquêtes versturen, een overzicht bieden in een ledenzone om ledenvragen te verminderen, … Ontdek al onze functionaliteiten om je organisatie te vereenvoudigen en te versnellen.

Mutualiteitsattesten automatiseren

Je ledenadministratie op één plek

Er komt heel wat bij de organisatie van je club kijken. Of je nu veel of weinig leden hebt, sommige administratieve taken zijn echt een hele klus. Doe jij de lidgeldfacturatie bijvoorbeeld nog manueel? Ben je uren zoet om persoonlijke meldingen naar leden te sturen? Of blijven er maar vragen binnenstromen van leden om hun gegevens aan te passen?

Voortaan kunnen ze dat zelf. In hun eigen ledenzone kunnen leden hun lidmaatschap beheren, zich inschrijven voor activiteiten, hun attesten terugvinden, … Ledenbeheer heeft tal van digitale oplossingen voorzien zowel voor de bestuurder of docent of voor de leden en ouders. Een klein overzicht van de functionaliteiten.

  • Contactbeheer: Een CRM op maat van verenigingen
  • Docenten: schakel leraars in om hun cursus te beheren
  • Enquêtes: krijg inzicht in wat leden vinden en verbeter je werking
  • Integraties: tools en plugins om automatisch data te koppelen
  • Ledenzone: één plek waar leden al hun gegevens en communicatie vinden
  • Sportadvies: sta je leden bij met persoonlijke cursusadvies
  • Webshop: verkoop wafeltjes, ticket, kledij of andere producten.
webshop ledenbeheer

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu