Producten verkopen en stockbeheer

Webshop

Wil je als sportclub leuke sportkleding, koekjes of andere sponsorproducten verkopen? Dat kan ook online. Met de Ledenbeheer webshopmodule bouw je in no time je eigen online verkoopkanaal. Als club wordt jouw opvolging van de verkoop weer een pak eenvoudiger. Je krijgt een duidelijk voorraadoverzicht én geniet van de mogelijkheid om online betalingen te ontvangen. Je kan ook alle producten van de nodige foto’s en informatie voorzien.

webshop ledenbeheer

Betaal enkel voor ‘webshopactieve’ dagen

Dat is nog niet alles: je kan in de webshop ook gemakkelijk kortingen doorvoeren, de stock instellen en betalingen controleren. Let wel: de webshop-tool is alleen beschikbaar voor Ledenbeheer-klanten als betalende aanvulling op het maandabonnement. Met als belangrijke nuance dat je alleen betaalt voor de dagen waarop de webshop geactiveerd is. Zo haal je er letterlijk het maximum uit.

Upsell mogelijkheden

Koppel producten uit je webshop meteen aan activiteiten zodat klanten ze voorgesteld krijgen wanneer ze inschrijven

Automatisch Stockbeheer

Doe aan eenvoudig voorraadbeheer, per productvariatie kun je de stock instellen. Bij elke bestelling gaat er stock af. Volg zo ook backorders op en check hoeveel producten moeten worden bijbesteld.

webshop voor ledenbeheer

Wacht, er is meer!

Met het PRO-pakket heb je ook:

Digitale beurtenkaarten

Open API Ledenbeheer

Open API

financiele rapporten

Statistieken

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu