Jouw ledenadministratie door docenten

Docenten en trainers

Docenten of verantwoordelijken geven vaak liever les dan met administratie bezig te zijn. Met de mobiele Ledenbeheer.be website kunnen docenten op hun gsm snel en gemakkelijk aanwezige leden registreren, notities maken, enzovoort. Super handig! Als club kan je per cursus of activiteit iemand verantwoordelijk maken die dit voor je opvolgt.

Persoonlijke online kalender

Checken wanneer je les geeft of wanneer er geen les is? Met een persoonlijke account kunnen docenten/trainers en verantwoordelijken niet enkel aanwezigheden noteren, ze hebben ook toegang tot hun persoonlijke online kalender. Zo kunnen ze lessen nakijken die ze zelf geven, maar ook hun agenda checken op lessen die ze zelf volgen.

Als docent communiceren met je eigen groep

Als docent of verantwoordelijke kun je via Ledenbeheer een mail sturen naar de leden van je eigen groepen. Dat zorgt voor snellere communicatie. Daarnaast kunnen docenten ook zelf sportadviezen geven aan hun groepen.

Meerdere docenten per cursus?

Als club kan je meerdere docenten of personen aanduiden als verantwoordelijke, zo kunnen vervangers ook aanwezigheden registreren.

Vergoedingen berekenen

Dankzij dit systeem kan je als club ook gemakkelijk opvolgen wie de les heeft gegeven. De docent kan zichzelf aanduiden op de aanwezigheidslijst. Zo kan je gemakkelijk het aantal lessen berekenen dat een docent gegeven heeft.

Veel gestelde vragen

Hoe stel ik een verantwoordelijke in?

Om een verantwoordelijke toe te kennen, kun je dit snel en gemakkelijk doen door de cursus te bewerken. Ga naar het tabblad "Algemeen" en selecteer daar de persoon die je als verantwoordelijke wilt instellen, of nodig iemand uit om deze rol op zich te nemen.

Kan een verantwoordelijke persoonsgegevens zien?

Standaard zien ze alleen de naam en voornaam van de deelnemer. Je kan ze extra rechten geven zodat ze alle gegevens kunnen inkijken.

Wacht, er is meer!

Met het BASIS-pakket heb je ook:

online betalen

Online betalen

Ledenzone crm

Ledenzone

automatische mutualiteitsattesten ledenbeheer

Mutualiteitsattesten

Je organisatie naar een hoger niveau tillen?

We nemen graag het zware werk voor je uit handen en staan klaar om je taken te verlichten.

Boek een demo Probeer het nu