Vereenvoudig het organiseren van kampen

Kamporganisators

Een softwarepakket in ruil voor meer tijd om de leukste kampen te organiseren? Yes please! Dankzij Ledenbeheer.be heb jij de touwtjes in handen over al het administratieve werk. Wat dacht je bijvoorbeeld van automatisch gegenereerde fiscale attesten en mutualiteitsattesten. Zo heb jij tijd over om samen met je monitoren aan de slag te gaan.

software kamporganisatie

Zie jij Ledenbeheer wel zitten? Probeer het uit!

Bij de organisatie van kampen moet je rekening houden met heel wat administratief werk. Inschrijvingen en betalingen opvolgen, medische informatie verzamelen, attesten voorzien, aanwezigheidslijsten voorzien, evaluaties uitsturen, communiceren voor volgend jaar, … Ledenbeheer biedt alles wat je nodig hebt, en zorgt zo voor een happy beheerder én tevreden ouders.

kampen software

Gebruik Ledenbeheer voor kampen

High five! Want jij organiseert straks alleen nog topkampen! Maak gebruik van de verschillende Ledenbeheer functionaliteiten om de organisatie en communicatie in de puntjes te verzorgen. Alles start met het aanmaken en indelen (bijvoorbeeld per categorie, leeftijd, periode) van de activiteiten. Deelnemers kunnen op die manier gemakkelijk een geschikt kamp zoeken en vinden. Iedereen krijgt toegang tot zijn persoonlijke ledenzone waar ook de attesten en andere info terug te vinden zijn.

Voor jou als organisator des te gemakkelijker om nadien alles op te volgen: van inschrijving en betaling tot tevredenheidsenquête na de activiteit.

Graag nog meer weten of alle functionaliteiten?

Waar wacht je nog op?

administratie kampen automatiseren

Klaar om ons kamp te betreden?

Laten we samen het kampvuur van efficiënt ledenbeheer aansteken

Probeer het nu Boek een demo