Ledenbeheer dansschool

Ledenbeheer

Ledenbeheer is een noodzakelijk kwaad, want met je dansschool wil je vooral focussen op je passie.

Daarom maakt Ledenbeheer.be het je als bestuurder en/of vrijwilliger zo gemakkelijk, overzichtelijk en intuïtief mogelijk.

Op dit online platform verwerk je alle registratie en (dagelijkse) administratie en volg je die feilloos op.

Als eigenaar van een dansschool kent de bezieler van Ledenbeheer.be de sector bovendien door en door en weet hij perfect wat de noden zijn.

De juiste software voor ledenbeheer

Het specifieke softwarepakket achter Ledenbeheer is zo ontwikkeld dat het perfect tegemoetkomt aan de registratie- en administratie-uitdagingen van een eigentijdse dansschool:

  • lidgelden
  • kortingen
  • indeling danslessen en -kampen
  • evenementenorganisatie
  • segmentatie en beheer van kostennota’s
  • communicatie …

Niet alleen de verwerking verloopt een stuk vlotter, je krijgt als bestuurder of vrijwilliger ook een veel beter overzicht.

Ledenbeheer voor dansscholen
Ledenbeheer dansclub

Alle mogelijke functionaliteiten

Ledenbeheer kan véél voor je dansschool betekenen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle functionaliteiten die je ondersteunen bij je ledenregistratie en -administratie.

Omdat Ledenbeheer.be bovendien erkend partner van Danssport Vlaanderen is, kunnen leden voor hun verzekering automatisch doorvloeien van de club naar de federatie.

Voor meer toelichting kan je ons altijd vrijblijvend contacteren.

Trotse gebruikers van Ledenbeheer

Waarom houden dansscholen van Ledenbeheer?

Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image

Een pluim voor jullie, want het is zeer fijn samenwerken met jullie. Jullie hebben een geweldig systeem gemaakt en de communicatie en service dat jullie bieden is ook top.

Wouter en Jolien

Ledenbeheer maakt de administratie van onze dansschool een pak eenvoudiger. Er zijn tal van mogelijkheden om tarieven en kortingen toe te kennen bij cursussen en activiteiten en ook de automatische integratie naar de verzekering van onze leden is een echt pluspunt. Ook de verdere administratieve en boekhoudkundige opvolging verloopt voor onze dansschool veel beter. Kortom, Ledenbeheer zorgde voor heel wat vooruitgang binnen onze dansschool. Daarenboven worden klanten erg goed opgevolgd en geholpen en staat de klantendienst steeds klaar met een snel antwoord!

Anouk Mertens

Onze administratie, onze communicatie en zoveel meer verloopt nu op een correcte en snelle manier, maar het meest zijn we onder de indruk van de dienstverlening – support! En dat willen we benadrukken: SUPPORT OP MAXIMUM NIVEAU
Zelfs als je eerder een leek bent, krijg je met veel geduld uitleg over hoe of wat je moet doen.
En nu nog steeds gepersonaliseerde support bij het minste probleem!

Anne Peeters

“Heel tevreden over Ledenbeheer, het heeft me al heel veel tijd uitgespaard! Bedankt!”

Kim Rossie

“Dankzij de snelle service, probleemanalyse en persoonlijke ondersteuning van Ledenbeheer.be is het technische probleem van gisteren reeds opgelost! ?

Lowie Deseyne

“Super tevreden over dit programma. Bespaart ons zoveel tijd en frustraties. Vooral de online betalingen, kortingen die automatisch verrekend worden en gezinsaccounts zijn een meerwaarde!”

Femke Piette

“Dit is een kant en klaar pakket waar elke manager met plezier zijn administratie afhandelt waardoor er meer tijd overblijft om bij je klanten betrokken te zijn.”

Steve Burggraeve

Waarmee kunnen we je helpen?