50.000 leden bij in één klap

Blog

Ledenbeheer, de digitale start-up van Kevin Gunst, heeft met Danssport Vlaanderen een grote klant binnen.

Straffe stoot van Ledenbeheer: deze starter die zich specialiseert in administratiesoftware voor dansscholen en sportclubs, heeft met Danssport Vlaanderen een grote klant binnen. Deze federatie telt namelijk 50.000 leden. Of hoe corona gelukkig af en toe ook voor goed nieuws zorgt, want de crisis blijkt een heuse accelerator voor digitalisering.

“Ledenbeheer is in 2018 begonnen als serviceprovider, met software om de administratie van sportclubs en dansscholen te digitaliseren en zo te optimaliseren”, aldus oprichter Kevin Gunst. “We vertrokken vanuit de nood die we in de eigen dansschool voelden, maar vandaag zitten we al aan 110 aangesloten clubs – bijna het dubbele van het jaar daarvoor.”

Stroomversnelling door coronacrisis

“Daarnaast bleken en blijken ook de overkoepelende organisaties – lees: federaties – nood te hebben aan een digitale oplossing om hun vaak ontzagwekkende administratie te stroomlijnen. Dat is de reden waarom Danssport Vlaanderen bij ons heeft aangeklopt: ze waren op zoek naar specifieke, robuuste software die hen kon helpen bij hun digitale transformatie – een zoektocht die nog meer in een stroomversnelling kwam door de coronacrisis. Een mooie nieuwe klant voor een start-up als de onze, want Danssport Vlaanderen telt maar liefst 50.000 leden.”

Alle neuzen dezelfde kant op

Verken de kracht van doelgerichte ledenregistratie en neem een centrale rol binnen de verschillende organisaties in.

Boek een demo