Danserie blijft evolueren en ontwikkelen

Klantenverhalen

Dansschool, dansstudio en eetcafé Danserie begon in september 2018 aan haar verhaal. De oorspronkelijke 300 dansers zijn er ruim drie jaar later 650 geworden. Tel daar nog 28 dansdocenten en 70 lesuren per week bij op en het mag duidelijk zijn dat bij zo’n organisatie ook heel wat (leden)administratie komt kijken. Opdat die de passie voor dans niet in de weg zou staan, deed en doet Danserie een beroep op Ledenbeheer, dat overigens gelijktijdig met de dansschool zijn verhaal startte.

“Het is natuurlijk niet zo dat we door Ledenbeheer zelf geen administratie meer moet doen”, aldus oprichtster en bezielster Stéphanie Jager. “Maar het platform maakt alles wel stukken tijdefficiënter en overzichtelijker, vooral omdat de ledenadministratie geautomatiseerd wordt. We zetten weliswaar niet alle features in – zoals gespreid betalen, of de beurtenkaart – maar van andere functionaliteiten maken we des te meer gebruik. Mailings bijvoorbeeld, of de SMS-functie, die met name handig is als er iets dringend gecommuniceerd moet worden. Met corona en alle last minute wijzigingen die daarbij kwamen kijken, hebben we daar veelvuldig gebruik van gemaakt.”

Eerst Excel, dan Ledenbeheer

Net als Danserie werd Ledenbeheer in 2018 opgericht. “We zijn bijna vanaf de start met hen in zee gegaan. Bijna, omdat we eerst heel even Excel hebben geprobeerd, maar dat bleek al snel te omslachtig. We hebben toen verschillende andere tools getest, waar Ledenbeheer als beste uitkwam. Om de simpele reden dat het platform het dichtst aanleunde tegen wat wij als organisatie nodig hadden.”

Blijven evolueren en ontwikkelen

“Na drie jaar samenwerken kan ik zeggen dat communicatie, naast de set aan features, dé meerwaarde van Ledenbeheer vormt. Als we een vraag of probleem hebben, komt er altijd heel snel een reactie van Kevin en desgewenst een aanpassing. Ledenbeheer is met andere woorden een platform dat, net als Danserie zelf, blijft evolueren en zich ontwikkelen, op basis van de noden van de klant. Het is in bijna niets meer het platform waar we in 2018 mee gestart zijn, en dat kunnen we alleen maar toejuichen.”

Ontspring de dans van ledenregistratie

Registreer je nu om de dans van handmatige inschrijvingen te ontlopen met ons Ledenbeheerprogramma!

Probeer het nu Boek een demo