Hoe inschrijven voor danspartners?

Tips en tools

Danspartner gezocht?

Ledenbeheer.be zorgt dankzij een unieke koppelmodule voor de juiste match. Of heb je al een partner en wensen jullie in te schrijven voor een cursus Latin of Ballroom? Dan heeft ledenbeheer.be een unieke oplossing om het inschrijven voor koppels en de hele ledenadministratie te vereenvoudigen.

Stel je wil je graag inschrijven in een dansschool voor een cursus Salsa, Swing, Tango, … of een andere koppeldans, maar je hebt niet meteen een partner? Dan kun je in je vriendenkring een oproep lanceren ‘Danspartner gezocht’. Maar wat als de kandidaat in kwestie helemaal niet bij je past. Jullie dansniveau is verschillend, jullie willen ieder een andere dansstijl of liever op een andere dag les volgen, … dan laat je beter de experten aan het werk. De expert, zijnde de dansschool zelf, die in dit geval de juiste danspartner aan jou kan toewijzen. Handig toch!

Dankzij het unieke koppelsysteem van Ledenbeheer.be kan een club of een dansschool zelf leden aan elkaar koppelen. Op deze manier bespaar je jezelf de hele zoektocht naar een geschikte partner en word je in het ideale scenario gekoppeld aan een juiste match.

Heb je al een danspartner? Dan kunnen jullie uiteraard ook meteen tijdens de registratie aangeven dat jullie bij elkaar horen.

Danspartners koppelen: hoe werkt dat?

De koppelmodule zorgt er achter de schermen van de ledensoftware voor dat leden aan elkaar gelinkt worden. Leden koppelen, kan op 3 manieren.

Als gezin kun je jezelf inschrijven samen met andere gezinsleden. Zo kun je bijvoorbeeld als hoofd van het gezin je kinderen toevoegen aan het systeem en per kind andere cursussen aankopen. Clubs kunnen eventueel ook een gezinskorting toekennen. Per gezinslid ontvang je een kostennota, maar je kan in één beweging het totaal afrekenen.

Kies je voor een cursus partnerdans en wens je jezelf in te schrijven samen met een vriend(in)? Dan voltooi je eerst je eigen registratie en kun je nadien je vriend(in) uitnodigen. Wanneer hij/zij de uitnodiging aanvaardt en zich ook inschrijft, worden jullie achterliggend gekoppeld en ontvang je elk apart je eigen kostennota.

Heb je nog geen partner en wil je je inschrijven als solodanser voor een cursus koppeldans of standaarddans, dan kom je terecht in een wachtlijst totdat de dansschool een andere solodanser aan jou koppelt en een leider en volger definieert. Beide dansers krijgen nadien de uitnodiging. Pas als je deze aanvaardt en je de registratie voltooid, ben je helemaal ingeschreven.

Ontspring de dans van ledenregistratie

Registreer je nu om de dans van handmatige inschrijvingen te ontlopen met ons Ledenbeheerprogramma!

Probeer het nu Boek een demo