Snel, gemakkelijk en GDRP-proof

Verenigingen

Beheer jij een scouts- of chirogroep, een wandel- of hobbyclub? Wat je vereniging precies doet of hoe klein of groot jullie zijn, maakt niet uit. Er is altijd administratief werk.

Wij helpen jou vooruit door alle taken een pak gemakkelijker te maken en een deel van het werk te automatiseren. Bovendien hoef je je geen zorgen meer te maken over de GDPR-regels, ook dat hebben we gecoverd.

software scouts

Halveer de tijd die je aan administratie spendeert

Als vereniging heb je niet altijd de middelen om te investeren in dure, op maat gemaakte ICT-systemen. Of je bestuur bestaat hoofdzakelijk uit ‘boomers’ in plaats van ‘GenZ’ers’ en dus gaat digitaliseren iets trager. Keep it simple, dat is hun motto. Gelukkig is er een oplossing die de werking van je organisatie voortaan een pak eenvoudiger maakt. Ledenbeheer zorgt voor een ‘simpel’ te bedienen tool waarmee iedereen snel overweg kan. Door onze softwarepakket in te schakelen, kan je voortaan alles vlotter en overzichtelijker (en online!) opvolgen.

software jeugdbeweging

Wat kan Ledenbeheer doen voor jouw vereniging?

Processen automatiseren, zodat jij tijd wint: daar komt de software van Ledenbeheer in essentie op neer. Het enige wat je moet doen is de juiste data invoeren. Je kan kortingen instellen, contactgegevens beheren, registratie van nieuwe leden opvolgen, kostennota’s goedkeuren, … en daarna neemt het systeem al het werk van je over voor de opvolging..

Dat geeft jou minder kopzorgen rond de ledenadministratie van je vereniging en meer ruimte voor wat echt telt: de vereniging zélf.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Ledenbeheer.be!

Software jeugdvereniging

Eendracht maakt macht

Laat eenheid de sleutel zijn - Sla de handen ineen voor efficiënt ledenbeheer met onze software.

Probeer het nu Boek een demo