Meet the team!

Passie voor sport en beweging: dat is wat het trio achter Ledenbeheer bindt. Voeg daar doorgedreven technologische en digitale knowhow aan toe, en je weet meteen wat dit platform zo sterk en efficiënt maakt.

Kevin Gunst

Kevin Gunst

Kevin Gunst

Kevin Gunst, oprichter van Ledenbeheer, volgde het regentaat LO en de bachelor Digital Design & Development. Aan deze opleidingen voegde hij nog het Administration Program van DbFact toe, waardoor hij zich zonder blozen expert mag noemen in de fundamenten van Ledenbeheer: beweging, administratie en software.
Dankzij zijn vijftien jaar ervaring als breakdance- en hiphopleraar én zijn eigen dansschool, voelt hij bovendien perfect aan wat dansscholen, sportclubs en verenigingen nodig hebben. Binnen Ledenbeheer staat Kevin in voor het grafisch ontwerp, de marketingcampagnes en de communicatie.
Grafisch ontwerp 90%
Marketing 90%
Klantenopvolging 100%

Nick Van der Vreken

Nick Van der Vreken

Nick Van der Vreken

Partner in crime Nick Van der Vreken volgde aan UGent de bachelor New Media & Communicatietechnologie – Applied Engineering & Technology, met als specialisatie Multimedia en Web Development.
Hierdoor spreekt hij als geen ander digi-taal. Via het bedrijf van zijn ouders leerde Nick van jongs af aan hoe belangrijk structuur en overzicht zijn binnen een organisatie – een inzicht dat hij zo goed en analytisch mogelijk vertaalt naar sportclubs, dansscholen en verenigingen.
Nick staat in voor de programmatie achter Ledenbeheer en is met name thuis is Php, Javascript, Html en CSS.
Php 98%
Javascript 95%
Html en CSS 100%

Ciryk Popeye

Ciryk Popeye

Ciryk Popeye

Last but not least is er Cyrik Popeye, die als jonge, in IoT geïnteresseerde snaak al websites en basic smart home-installaties maakte. Die passie kon hij ten volle uitleven in de bachelor Elektronica-ICT aan VIVES, waar hij als specialisatie Web Development koos.
Cyriks interesse voor nieuwe technologieën garandeert dat de software achter Ledenbeheer altijd up-to-date is. Samen met Nick staat hij in voor de programmatie achter Ledenbeheer, waarbij hij zijn Php-, Javascript- en Devops-skills ten volle inzet.
Php 96%
Javascript 95%
Devops 100%

Vraag het onze klanten

Ze vertellen je graag hun ervaringen

Anouk Mertens

Ledenbeheer maakt de administratie van onze dansschool een pak eenvoudiger. Er zijn tal van mogelijkheden om tarieven en kortingen toe te kennen bij cursussen en activiteiten en ook de automatische integratie naar de verzekering van onze leden is een echt pluspunt. Ook de verdere administratieve en boekhoudkundige opvolging verloopt voor onze dansschool veel beter. Kortom, Ledenbeheer zorgde voor heel wat vooruitgang binnen onze dansschool. Daarenboven worden klanten erg goed opgevolgd en geholpen en staat de klantendienst steeds klaar met een snel antwoord!

Anouk Mertens
Luc Deraedt

Ledenbeheer.be blijft verrassen met de snelheid waarmee het zijn platform verder uitbreidt en met de hoge kwaliteit van communicatie! Als nieuwe klant staan we te popelen om er weer in te vliegen (slaap Covid slaap).

Luc Deraedt
David Boone

Ledenbeheer is een super handig systeem voor het beheren van lessenreeksen en de daarbij horende inschrijvingen. Vragen en opmerkingen worden zeer snel opgevolgd.

David Boone
98000
Gebruikers
212940
Inschrijvingen
130
Gelukkige klanten
9  /10
Klanten tevredenheid