Kevin Gunst

Kevin volgde de opleiding "regentaat Lo" en de Bachelor "Digital Design and Development" aan de Hogeschool West-Vlaanderen. Daarnaast nam hij deel aan het Administration Program van DbFact.

Hij heeft zelf al meer dan vijftien jaar ervaring als breakdance- en hiphopleraar en hij zet zijn schouders onder DanceCool vzw. Als eigenaar van een dansschool en door zijn passie voor dans en de sector, weet Kevin perfect waar Ledenbeheer dansscholen en sportclubs kan bijstaan.

Kevin richtte in september 2017 Ledenbeheer op. Hij neemt al het grafische ontwerp voor zich en staat in voor de marketingcampagnes. Kevin is je vaste contactpersoon bij problemen of vragen.

Grafisch ontwerp 90%
Marketing 90%
Klantenopvolging 100%

Nick Van der Vreken

Nick heeft de opleiding Bachelor in New Media & Communicatie technologie (NMCT) – Applied Engineering & Technology,
met als specialisatie multimedia en web development gevolgd, aan de Universiteit van Gent (afdeling PIH Kortrijk).

Als kind groeide Nick op in de zakenwereld waar hij heeft geleerd hoe je een succesvolle zaak moet runnen. Hij leerde van zijn ouders hoe belangrijk het is om een structuur en overzicht te hebben binnen je bedrijf. Dit gecombineerd met zijn analytisch brein en een grote passie voor alles wat te maken heeft met de digitale wereld stuurde zijn studiekeuze naar web en media ontwikkelaar.

Nick staat in voor de programmatie achter Ledenbeheer.

Php 98%
Javascript 95%
Html en CSS 100%

Ciryk Popeye

Ciryk heeft de opleiding Bachelor Electronica - ICT met als specialisatie webdevelopment gevolgd, aan de hoge school van Oostende (Vives).
Op jonge leeftijd begon Ciryk al websites te ontwikkelen als hobby en met zijn interesse in IOT maakte hij al snel zijn eigen basic smart home installatie. Met de prikkel om constant nieuwe technologieën uit te proberen zorgt hij ervoor dat zijn kennis altijd up-to-date is.
Ciryk staat in voor de programmatie achter Ledenbeheer.
Php 96%
Javascript 95%
Devops 100%

Vraag het onze klanten

Ze vertellen je graag hun ervaringen

Onze administratie, onze communicatie en zoveel meer verloopt nu op een correcte en snelle manier, maar het meest zijn we onder de indruk van de dienstverlening – support! En dat willen we benadrukken: SUPPORT OP MAXIMUM NIVEAU
Zelfs als je eerder een leek bent, krijg je met veel geduld uitleg over hoe of wat je moet doen.
En nu nog steeds gepersonaliseerde support bij het minste probleem!

Anne Peeters

“Heel tevreden over Ledenbeheer, het heeft me al heel veel tijd uitgespaard! Bedankt!”

Kim Rossie

“Dankzij de snelle service, probleemanalyse en persoonlijke ondersteuning van Ledenbeheer.be is het technische probleem van gisteren reeds opgelost! ?

Lowie Deseyne
98000
Gebruikers
212940
Inschrijvingen
130
Gelukkige klanten
9  /10
Klanten tevredenheid