Kevin Gunst

Kevin volgde de opleiding "regentaat Lo" en de Bachelor "Digital Design and Development" aan de Hogeschool West-Vlaanderen. Daarnaast nam hij deel aan het Administration Program van DbFact.

Hij heeft zelf al meer dan vijftien jaar ervaring als breakdance- en hiphopleraar en hij zet zijn schouders onder DanceCool vzw. Als eigenaar van een dansschool en door zijn passie voor dans en de sector, weet Kevin perfect waar Ledenbeheer dansscholen en sportclubs kan bijstaan.

Kevin richtte in september 2017 Ledenbeheer op. Hij neemt al het grafische ontwerp voor zich en staat in voor de marketingcampagnes. Kevin onderhoud ook de contacten en verzorgt de huisbezoeken bij klanten.

Grafisch ontwerp 90%
Marketing 90%
Klantenopvolging 100%

Nick Van der Vreken

Nick heeft de opleiding Bachelor in New Media & Communicatie technologie (NMCT) – Applied Engineering & Technology,
met als specialisatie multimedia en web development gevolgd, aan de Universiteit van Gent (afdeling PIH Kortrijk).

Als kind groeide Nick op in de zakenwereld waar hij heeft geleerd hoe je een succesvolle zaak moet runnen. Hij leerde van zijn ouders hoe belangrijk het is om een structuur en overzicht te hebben binnen je bedrijf. Dit gecombineerd met zijn analytisch brein en een grote passie voor alles wat te maken heeft met de digitale wereld stuurde zijn studiekeuze naar web en media ontwikkelaar.

Nick staat in voor de programmatie achter Ledenbeheer.

Php 98%
Javascript 95%
Html en CSS 100%

Vraag het onze klanten

Ze vertellen je graag hun ervaringen

Onze administratie, onze communicatie en zoveel meer verloopt nu op een correcte en snelle manier, maar het meest zijn we onder de indruk van de dienstverlening – support! En dat willen we benadrukken: SUPPORT OP MAXIMUM NIVEAU
Zelfs als je eerder een leek bent, krijg je met veel geduld uitleg over hoe of wat je moet doen.
En nu nog steeds gepersonaliseerde support bij het minste probleem!

Anne Peeters

“Heel tevreden over Ledenbeheer, het heeft me al heel veel tijd uitgespaard! Bedankt!”

Kim Rossie

“Dankzij de snelle service, probleemanalyse en persoonlijke ondersteuning van Ledenbeheer.be is het technische probleem van gisteren reeds opgelost! ?

Lowie Deseyne
48000
Gebruikers
112140
Inschrijvingen
104
Gelukkige klanten
9  /10
Klanten tevredenheid