Software voor je sportclub

software sportclub

Software die je sportclub qua ledenadministratie zodanig ondersteunt dat je veel meer tijd hebt voor de sport zélf? Dat is Ledenbeheer.be in een notendop.

Ons onlineprogramma is zodanig ontwikkeld dat je op een veilige, efficiënte en intuïtieve manier al je administratie en registraties beheert en opvolgt. Ideaal voor de club, het bestuur én de leden.

Tijd winnen

Met dit meest uitgebreide ledenadministratiepakket van België, dat speciaal ontwikkeld werd voor sportclubs, vereenvoudig je de afhandeling en opvolging van inschrijvingen, aanwezigheden, trainingsindelingen, kortingen en alles wat nog meer komt kijken bij het – vaak uitdagende – bestuur van een sportclub.

Ook communicatie wordt een stuk efficiënter, aangezien Ledenbeheer.be het niet alleen mogelijk maakt mailings naar individuen en groepen op te stellen, maar ook de respons na te gaan. Een overzicht van alle functionaliteiten vind je hier.

software sportclub
software sportclub

Software voor kleine en grote sportclub

Bestuur je een sportclub waarin individuele of teamsport centraal staat? Ben je actief in veld- of zaalsport? Heb je een ledenbestand van 50 of 5000 leden? Wat ook de samenstelling en focus van je sportclub is, onze software laat je toe je administratie en communicatie optimaal te organiseren.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Ledenbeheer.be!

Waarom houden sportclubs van Ledenbeheer?

Slide Image
Slide Image
Slide Image

Ledenbeheer.be blijft verrassen met de snelheid waarmee het zijn platform verder uitbreidt en met de hoge kwaliteit van communicatie! Als nieuwe klant staan we te popelen om er weer in te vliegen (slaap Covid slaap).

Luc Deraedt

Ledenbeheer is een super handig systeem voor het beheren van lessenreeksen en de daarbij horende inschrijvingen. Vragen en opmerkingen worden zeer snel opgevolgd.

David Boone

Het is een plezier om met Ledenbeheer samen te werken!

Federik Van Herrewege

Waarmee kunnen we je helpen?