gesloten tarieven

Gesloten tarieven

In Ledenbeheer kun je voor elk cursus en activiteit instellen of het tarief voor iedereen, enkel op uitnodiging of alleen voor huidige leden toegankelijk is.

Dit heeft als voordeel dat je huidige leden die dit jaar actief waren in de sportclub voorrang kunt geven op nieuwe leden.

Uitnodigingen voor events en cursussen

We kennen het allemaal: "ja ik moet me nog inschrijven voor die cursus, zal het vanavond doen als ik thuis kom", maar 2 dagen later zijn ze nog steeds niet ingeschreven.

Sinds de uitnodigingen online staan, kregen we te horen van de sportclubs dat mensen zich veel sneller inschrijven!

Uitnodiging op tarief

Op deze manier kun je huidige leden voorrang geven op nieuwe leden. Of mensen met een uitnodiging een speciaal tarief aanbieden die andere deelnemers niet zien staan.

Voorbehouden plaatsen

Je kunt een plaats reserveren voor deze gebruiker. Als deze gebruiker de uitnodiging afwijst, komt de plaats terug vrij. Als de gebruiker niet reageert op je uitnodiging dan kun je de uitnodiging intrekken zodat de plaats terug vrij komt.
uitnodigen
beperk-inschrijvingen

Beperk de inschrijvingen

Beperk je leden tot 1 inschrijving per lid per categorie. Zo kun je bv twee dezelfde lessen aanbieden en er voor zorgen dat je leden moeten kiezen tussen de les op maandag of op woensdag, ze kunnen ze niet beiden aanduiden.

Waarmee kunnen we je helpen?